Inlägg från: Anonym (Lögner) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lögner)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Flashback är inte ett incelforum, på samma sätt som familjeliv inte enbart består av manshatande troll!

    Jargongen är stundtals hård och naturligtvis finns det trådar som har ett visst syfte och där människor uttrycker åsikter som inte skulle komma fram vid en vanlig middagsbjudning.

    Precis som det på familjeliv ofta förekommer att trådstartarens uppmanas lämna sin partner, och att elaka mot andra förekommer trådar på Flashback som är på det sätt som TS beskriver.

    Min uppfattning är att Flashback är MER modererat än Familjeliv och att anmälda inlägg som bryter mot reglerna plockas bort snabbare. Trådar slås ihop om de visar sig handla om samma sak och sidan laggar inte. Dessutom har den ingen reklam!

    Men att yttrandefrihet är så viktigt får naturligtvis konsekvensen att "olämpliga " åsikter luftas. Såsom kvinnohat och "information om missbruks fördelar" och annat som är svårsmält. Men till skillnad från Familjeliv har Flashback ingen ambition att vara trevligt, utan vill vara ett forum för diskussion!

  • Anonym (Lögner)
    KlantSmurfen skrev 2021-05-08 07:29:33 följande:

     en fördel med att inte radera inägg är att folk kan kritisera dem, krikiten blir kvar och det är svårare att spela offer om inläggen är kvar. När det går att se alla inlägg någon har skrivit så 'grisar' de ner sitt nick.

    Vad jag vet hänger hatiska incels på utlänska forum där de kan ha en ekokammare.


    Ja, och att moderatorer går in och förklarar om ett inlägg försvinner.

    Här på Familjeliv kan det också stundtals vara oerhört hårt och hatande. Men förstås inte mot den grupp som annonserna riktas mot!
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback