• Anonym (Ja)
    Sat 8 May 2021 20:05
    35597 visningar
    840 svar
    -3
    840
    35597

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Ja på flashback hatar de per automatik kvinnor och ickevita. Så patetiska och världsfrånvända. Inget man säger kan få dem att tro att den vite mannen inte är överlägsen och värd mer än andra. Riktigt vidrig läsning. Såå mkt hat.

  • Anonym (Ja)
    Fri 14 May 2021 06:02
    Anonym (Ava) skrev 2021-05-13 18:03:04 följande:

    Jag förstår inte varför man ska dela upp folk i kön hela tiden. Vi är människor i första hand. Har träffat så många bra människor i mitt liv, både män och kvinnor. Har även träffat vissa mindre bra människor både män och kvinnor.

    Att inbilla sig att män och kvinnor skulle vara homogena grupper eller att bete sig på ett specifikt sätt mot ena könet är oerhört naivt. Ofta ett resultat av bristande livserfarenhet. Att man inte spenderat tillräcklig tid med olika människor.


    Bete sig på ett specifikt sätt mot det ena könet? Jaa du...att ca 20 kvinnor om året dödas av sina män eller exmän i Sverige visar inte ngt? Lägg där till alla våldtäkter och misshandel av kvinnor. Kvinnor beter sig inte så mot män. En kvinna gråter kanske om hennes man lämnar henne men inte f-n dödar hon honom. Klart det finns en enorm skillnad i beteende.
  • Anonym (Ja)
    Fri 14 May 2021 16:19
    Anonym (jaha) skrev 2021-05-14 13:29:55 följande:

    Absolut, män står för större delen av våldet i samhället. Finns gott om statistik på det. Men män är oxå i särklass de som drabbas mest av våld, både från andra män och kvinnor. Den siffra är oxå mycket högre.

    Dessutom blir det oerhört dum att prata om män som grupp och kvinnor som individer. Alla män är inte våldsamma och alla kvinnor är inte offer för våld. 


    Men vad skriver du...att män är de som drabbas mest av våld både från andra män OCH KVINNOR ??? Vilken bullshit.

    Siffran över män som dödar män är självklart högre då vi tyvärr har många uppgörelser i undre världen.

    Kvinnor har större risk att bli misshandlade och mördade av män än tvärtom.
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback