• Anonym (K)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Det intressanta med kvinnohat och manshat är att kvinnor som genuint hatar män håller sig borta från män. Försöker exkludera kontakt med män så gott det går. Män som hatar kvinnor vill tvärtom alltid ha en kvinna i sitt liv. Vilket är jävligt märkligt.... det mest logiska är att man håller sig undan det man avskyr... men logik kanske inte är dessa mäns starka sida. Kanske man bör begränsa deras rösträtt istället för att de uppenbart är för emotionella?

  • Anonym (K)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2021-05-09 11:27:32 följande:

    Att spy galla på män utan anmälan eller avstängning är ju redan normaliserat här på forumet. 


    Det är skillnad på att spy galla och att hata.

    Att kvinnor klagar och söker stöd för att deras män inte drar sitt strå till stacken i hemmet, inte tar hand om sina barn, kallar henne nervärderande saker och beter sig respektlöst (exempel av vanligaste ämnena här). Det är att spy galla men det är inte att hata. Det är att söka stöd för att hantera en situation som inte fungerar.

    Likaså när män klagar på att deras fruar inte vill ligga, inte porrar till sig, inte släpper mobilen eller är svartsjuka, det är att spy galla för att en situation är ohållbar. Det är inte hat.

    Hat är när man föraktar någon, känner likgiltighet och närmast vill skada och förnedra en person eller en grupp människor. Inget av ovan manligt och kvinnligt exempel ger utryck för hat, bara frustration. Stor skillnad.

    Tycker ord som hat använda väldigt lättvindigt så fort någon ifrågasätter och riktar kritik.

    Att kalla en man som inte lever jämnvikt för mansbebis är inte detsamma att kalla kvinnor för sliddjur som ska våldtas.
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback