Inlägg från: Anonym (Soë) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Soë)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Anonym (flashback= samhällets analbråck) skrev 2021-05-09 00:01:34 följande:

    Ja jag lyckas inte ens bli medlem på flashback för jag får aldrig något  bekräftelsemail så jag kan aktivera ett konto. Har försökt tre gånger under en tid av tio år.

    Så uppenbarligen är inte kvinnliga medlemmar välkomna.

    De får väl runka ihjäl sig där som de vilsekomna spermier de är och lycka till med det... 


    Jag har varit på flashback länge, 12 år ca. Har ett uppenbart kvinnligt nick, avatar, (även email med kvinnonamn dit bekräftelsemailet skickades och det var inga problem) och diskuterar över hela forumet.
    Har aldrig fått hat-pm och liknande. Däremot några ragg-pm.
    Försöker alltid diskutera sakligt och med en gnutta humor utan att gå till personangrepp (om jag lyckas? Inte alltid..men oftast.)

    Men det jag irriterar mej på mest är nog vissa personer som ska få med sina politiska åsikter i varje jäkla post eller de som tydligt vill få fram att de hatar kvinnor eller invandrare och därtill har ett nick som dessutom redan antyder det, löjligt, oavsett om tråden handlar om psykisk ohälsa, trädgård eller klädinköp. 

    Sen är det rätt naturligt att en diskussion avviker från grundfrågeställningen en smula ibland, då är mods där och raderar och petar i diskussionen direkt. Ibland kan man nästan tro att modsen på flashback kör på centralstimulantia och är framför datorn 24/7, för de är jäkligt "på hugget"-på gott och ont.

    Reseforumet är seriöst. Sexforumet som någon nämnde innan har ett rätt schysst klimat. Humordelen är guld. Finns många delforum som är bra. Där dessa haters hänger mest är bland nyheter, relationer, invandring och integration och feminism, typ..
  • Anonym (Soë)
    KlantSmurfen skrev 2021-05-09 01:53:19 följande:
     När jag ifrågasätter TS med TS egna frågor beter jag mej som en omogen fjortis och sånt omoget trams och påhopp hör mer hemma på Flashback.
    Thinking Face  rolling-on-the-floor-laughing.gif
    Ha ha!

    Kul, javisst

    Men det var ju iaf inte ts eller ett flertal som gjorde det utan en enda användare bara. Men dubbelt ändå.. och roligt!
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback