Inlägg från: Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL)

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    nihka skrev 2021-05-09 11:16:24 följande:
    Ja, mycket märkligt beteende. Det kan till och med gå över i stalkning, så han förföljer kvinnan för att tala om hur ful, fet, dum i huvudet och värdelös han tycker hon är.

    Förr kunde man besöka varandras "kryp in", titta på varandras foton och skriva meddelanden i varandras gästböcker här på familjeliv. Det skulle aldrig gå idag just pga hatare och stalkers och förföljelser som börjar på nätet och fortsätter irl.

    Familjeliv är ju kraftigt kvinnodominerat så den här typen av män dras så klart hit. Nu har de flesta medlemmar helt anonyma identiteter och har säkert spärrat sin sida för okända besökare. Det har iaf jag gjort efter mordhot. Det var en man som skickade "kärleksbrev" till inboxen med sjuka musikvideos där kvinnan alltid dog på slutet.  

    Det handlar om en väldigt liten grupp män som borde sinnesundersökas och vem vet de kanske redan är frihetsberövade men har (begränsad?) tillgång till internet, men de förstör så oerhört mycket för alla andra. De försöker få det till att de är "vanliga" män och därmed ge alla män dåligt rykte och att kvinnor som inte låter sig förföras av deras charm eller till och med går emot dem är talibanfeminister. Kort och gott så försöker de normalisera ett beteende som inte är normalt någonstans.
    Att spy galla på män utan anmälan eller avstängning är ju redan normaliserat här på forumet. 
  • Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL)
    nihka skrev 2021-05-09 11:51:51 följande:
    Nej, det är det verkligen inte även om vissa män försöker få det till det när de bannas från forumet och blir utkastade om och om och om igen för att de spyr tillmälen och hat.

    Jag är nu såsom alltid oerhört tydlig med att den här gruppen män, som du tillhör -  jag känner igen ditt val av anonymt (bebbe)nick, inte är representativ för män generellt.
    Uppenbarligen läser vi inläggen med olika glasögon. Samma fenomen som när man konfronterar rasister. De ser heller inga fel i det de skriver.
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback