• Postman

    Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback

    Tja jag vet inte om det bara är flashback precis, tycker de flesta sociala medier översvämmas med allehanda hatande, bittra kvinnor och män. Allas lika värde som man försöker propagera om verkar vara som bortblåst i dessa forum.

    Allt blir allt mer polariserat idag och jag hoppas att man snart kommer att begränsa sociala medier på ett eller annat sätt, dessa medier förgiftar kvinnor och män.

  • Postman
    Anonym (hmmm) skrev 2021-05-09 16:45:21 följande:
    Du vill att jag ska länka till vartenda tråd på Flashback och Familjeliv som flödar av män som gnäller om invandring/feminister/att dom inte får sex osv?

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Hur vet du att det är män bakom de olika nicken?
  • Postman
    Nomanisanisland skrev 2021-05-09 14:35:07 följande:
    EnAnonumius skrev 2021-05-09 12:50:06 följande:
    Jo det ÄR lögn, kommer alltid att vara en lögn, att säga att Flashback är ett "incelsforum". Varför? Jo Flashback är inte en "en (1) ämnes forum" som bara tar upp det incels vill prata om och spy alla över kvinnor. Flashback är ett Forum som har många olika ämnen och det är inte alla på Flashback som är incels faktiskt.. 

    Nej självklart förnekar jag INTE att det förekommer kvinnohat där på forumet, främst då inne på Relationer och Samlevnad och  även på Feminism på Flashback.
    Dock så är det inte "hela" Flashback detta.

    Hur jag vet detta? Jo Jag är en s.k "Flahbackare" själv, en kvinnlig Flashbackare till och med, och har varit det i snart 12år. Har till och med jobbat som moderator på en av  Flashbacks forums avdelningar under en period. Flashback har olika forums avdelningar och man kan diskutera många olika saker där inne. 

    Ägna du dig mer än en kvart inne på Flashback, och lämna forums avdelningarna "relationer och samlevnad" och "Feminism" som har en tendens att dra till sig dessa incels, och sätt dig ned och utforskar HELA Flashback så kommer du att se att man har många forums avdelningar. Här är ett litet axplock som finns på Flashback, som bl.a:

    *Vetenskap

    *Dator och IT (mycket trevligt folk och kunnigt på den avdelningen)

    *Ekonomi

    *Fordon och Trafik

    *Juridik

    för att nämna fem forums avdelningar som finna på Flashback.

    Jag ser gott om trådar på Familjeliv som osar manshat, och man kallar män för b.la "mansbebis" och andra nedvärderande ord om män.
    Skall man då kalla Familjeliv för manshatar forum? Den som får hissen hela vägen upp inser ju att det är ju självklart att säga nej, på den frågan.

    Flashback har yttrandefrihet och åsiktsfrihet utan att de sätter in någon (pk-)censur, och det är högt i tak, mycket högt i tak, och i stället för att radera "obekväma åsikter" så får dem stå kvar så de kan blir antingen ifrågasatta eller de får medhåll..
    Inlägg som faktiskt bryter mot Sveriges Lag raderas.

    Jävla skillnad på förvisso tramsordet mansbebis och vidriga förmätna kräk som påstår att folk förtjänar att våldtas och mörda. De senare är människor som självvalt ha valt att vara fullständiga as.
    Jadu, inte länge sen jag debatterar med en här på FL som tyckte att alla mansfoster skulle aborteras bort så kvinnor som beter sig som as finns här med.
  • Postman
    Linnie skrev 2021-05-09 17:59:18 följande:
    Tänker mej ofta att den typen av killar som kallar kvinnor sliddjur som vuxna är precis samma som var dampstöriga fula glin som små.
    Fast när du skriver så som du nu gjorde så blir du liksom en av dom, Det du anklagar andra för sitter du nu själv och skriver.
  • Postman
    pyssel skrev 2021-05-10 06:44:46 följande:

    TS har uttryckt sig svepande och förekomsten är inte i de flesta trådarna eller de flesta forumen, men det blir inte mer väsentligt påstående än man gör det till. Kärnan är väl ändå att det är tillåtet och finns i drivor. FB "ickecensur" gör förstås att man ostört kan hetsa mot grupper, vilket givetvis drar till sig folk som kan kombinera invektiv jag inte ens kunnat fantisera ihop själv. Och man blir avtrubbad, även vi som de flesta påhopp riktas mot, individuellt eller i grupp. Det är många år sedan jag läste ordet "sliddjur" där inne för första gången och hur det vände sig i magen av både rädsla och äckel inför så mycket exponerat hat. Nu scrollar jag förbi det och noterar "ännu en", förmodligen utåt sett normal man, med ett beckmörker i sig.


    Ja det är därför det är viktigt att skolan görs om till att passa pojkar bättre och att man ska fånga upp dom som har eventuellt mörker i sig. Idag skiter skolan i pojkarna och låter dom medvetet hamna i utanförskap. Utanförskap skapar bara hat och destruktiva parallellvärldar.
  • Postman
    Anonym (Invasion) skrev 2021-05-10 15:12:46 följande:

    Mansbebis är en ganska träffande benämning på en man som har svårigheter att klara de mest elementära här i livet om hen inte har en kvinna som kan ta hand om hen.

    Hagga som du använder är väl däremot enbart nedsättande.

    Du menar alltså att dina pojkar är offer, de saknar egen förmåga att kunna värja sig från alla de "otroligt jobbiga flickvänner komma och gå som verkar inriktade på makt, kontroll och att förstöra andras livsglädje med alla sina besynnerlighete".

    Kan det rentav vara så att dina pojkar är blivande mansbebisar eller åtminstone en liten fårskock i miniatyr som vallas runt av de härsklystna flickvänner som de inte förmår värja sig mot


    Hagga eller mansbebis är för mig nedsättande, båda syftar till att i ordalag förminska någon. Jag kan inte se varför man ens måste ta till sånt och det säger långt mer om dom som envist vill hävda sin rätt till att använda dessa uttryck.

    När jag läser dina inlägg verkar du inte stå bakom allas lika värde kan jag känna.
  • Postman
    Anonym (Killgissa) skrev 2021-05-10 19:16:17 följande:
    Killgissa är också ett tillmäle som är PK.

    Att förlöjliga män rent allmänt och hissa unga kvinnor ger också pluspoäng. Särskilt om det är en man som gör sig lustig på en annan man.

    Ungefär som vissa manliga medlemmar här på forumet.
    Ja och i nästa andetag är man frustrerad över att andra sitter och kallar kvinnor för en massa saker....våld föder våld liksom, som man ropar får man svar. 
  • Postman
    Anonym (Dörren åt båda håll) skrev 2021-05-10 20:38:34 följande:
    Jämställdhet är bara intressant när man gynnas annars är det ointressant.
    Ja tyvärr verkar det vara så för en hel del. Sorgligt.
  • Postman
    Anonym (rebellen) skrev 2021-05-11 13:21:54 följande:

    www.familjeliv.se/search/&gsc.q=abortera%20pojkfoster&gsc.page=1

    Finns gott om kvinnor som vill abortera om det är ett pojkfoster...


    FDFMGA skrev 2021-05-11 13:28:34 följande:

    Snarkar din partner, kunde jag läsa när jag följde din länk.

    Jag skulle gissa att din verklighetsuppfattning är en smula rubbad om du tror att det finns folk här som propagerar för abort av pojkfoster.


    ?En annan supereffektiv och konkret åtgärd hade ju varit att from idag abortera alla manliga foster?

    Såhär skrev en annan skribent i en diskussion här på FL för några dagar sen.
  • Postman
    Anonym (hyckel pyckel) skrev 2021-05-11 14:20:17 följande:

    Kanske du hade blivit mer trovärdig om man skrivit i vilket sammanhang de orden användes.


    Nej jag ville inte bifoga en länk till tråden för jag var osäker på om det bröt emot reglerna eller inte.

    Övrigt lämnar jag därhän som tomt nonsens ifrån dig.
Svar på tråden Kvinnoföraktet som flödar på incelforumet flashback