• Sun 9 May 2021 10:46
    5754 visningar
    26 svar
    26
    5754

    Lever i en destruktiv relation med narcissist, söker tips på stöd!

    Anonym (Maskros) skrev 2021-05-08 13:22:36 följande:

    Jag lever i en destruktiv relation med en narcissist. Vi har barn tillsammans och sedan vi fick barn har livet varit så omtumlande att jag knappt längre vet vad som är normalt. Jag VET att jag måste lämna honom och har börjat tänka kring hur det skulle bli och hur jag borde lösa det rent praktiskt, men det är verkligen svårt för den känslomässiga berg-och-dalbana jag lever i är så energikrävande att jag är konstant dränerad och all min kraft går åt till att se till att vardagen flyter på, att jag håller ihop och att mitt barn har det bra.

    Jag har familj och vänner som menar väl, men känner mig mer och mer isolerad och missförstådd då de inte kan sätta sig in i min situation, förstår såklart att det är frustrerande för dem med men är samtidigt besviken på dem för att de ibland är snabbare med att ställa krav än att möta mig där jag är.

    Känner verkligen att jag skulle behöva prata med någon som förstår dynamiken bakom såna här relationer, och fattar att det inte är så lätt att bara lämna. Jag samlar kraft inför att ta mig ur skiten en gång för alla, vet att det på sikt inte kommer bli bra för varken mig eller mitt barn.

    Är det någon som har tips på var man kan vända sig? Finns det stödgrupper på nätet för kvinnor i samma situation?


    Det finns grupper på facebook för människor som lever i ett förhållande med en narcissist eller har levt i ett förhållande med en narcissist.

    Det finns en grupp, där det endast finns kvinnor och män släpps inte in i den gruppen.

    Det finns även en grupp för människor som växt upp med en narcissistisk förälder.

    Och sen naturligtvis en grupp för både män och kvinnor, även män kan ju råka ut för narcissistiska personer, även kvinnor kan ju vara narcissister. Fast det är lite tyst om kvinnliga narcisster.

    Sök på narcissist så hittar du säkert grupperna.

    Hittar du inte grupperna, så ska ett pm till mig så länkar jag grupperna till dig.
Svar på tråden Lever i en destruktiv relation med narcissist, söker tips på stöd!