Inlägg från: Anonym (Rädd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rädd)

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    Jag fick Astras vaccin innan stoppet och blev otroligt sjuk väldigt länge och fick söka akutvård, kan ibland nu tänka att det faktiskt kunde ha gått väldigt illa för mig.

    Är nu så rädd att ta vaccin även av annat märke. Är i 30-årsåldern och helt frisk.

    Vill hjälpa till och stoppa pandemin, vill kunna resa osv. Måste jag verkligen vaccinera mig som frisk och ung?

    Vad tänker ni kring vaccinering?

  • Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?
  • Anonym (Rädd)
    Anonym (Moa) skrev 2021-05-08 19:26:30 följande:

    Precisera gärna 

    "otroligt sjuk väldigt länge" "akutvård" vad bestod akutvården i och gärna lite siffror på både otroligt och väldigt länge


    Jag svällde upp i svalg och tunga samma kväll. I 10 dagar hade jag ALLA biverkningar och hade så kraftig yrsel att jag ramlade om jag inte höll i mig. De flesta blir väl bra efter 1 dygn.
  • Anonym (Rädd)

    Jag blev faktiskt på väldigt rädd av Astras vaccin. Det var väldigt obehagligt att vaccinet tog över hela min kropp och det fanns ingenting jag kunde göra. Vaknade mitt i natten och höll mig för att inte spy i sängen. Min kollega som är i min ålder fick covid samtidigt som jag fick vaccinet och jag blev MYCKET sjukare än henne. Hon hade som vanlig förkylning och var dålig 1,5 dag och jag kände mig döende i 10 dagar. Jag känner så många som haft covid med bara förkylningssymtom, tex min 85-åriga hjärtsjuka mormor med astma och andningssvårigheter fick knappt symtom. Men många dör och blir väldigt sjuka och det är också skrämmande. Vet verkligen inte hur jag ska göra med 2a dosen.

  • Anonym (Rädd)
    Anonym (G) skrev 2021-05-09 10:43:07 följande:

    Ts. Att hon behövde söka akutvård. Detta stämmer ej. vaccinerade får stanna kvar på plats en viss tid, så att risk för ev allergi reaktioner kan uteslutas. Man åker ej in akut efter en vaccinering. Hon vill avskräcka folk att vaccinera sig..  


    Menar du allvar? Jag svällde upp i hals och tunga 9 TIMMAR efter att jag fick vaccinet. Jag sa ALDRIG att jag fick en allergisk reaktion. 10e dagen var jag fortfarande så yrslig och nedslagen att jag fick söka vård igen. Så kom F*n inte hit och kalla mig lögnare!
  • Anonym (Rädd)

    Jag lämnar min tråd., folk är så himla otrevliga här och känns som en del kommer hit för att ta ut livets bitterhet på andra. Alla vill väl inget annat än att pandemin ska vara över och jag kommer förmodligen ta andra dosen men är rädd och startade därför tråden. Usch vad folk är hemska, fortsätt diskutera om ni vill.

  • Anonym (Rädd)

    MEN GUD! Jag fick vaccinet väldigt tidigt! Biverkan med blodproppar började synas i media cirka 1 vecka efter att jag fick AZ . Vid det tillfället så hade jag alla vanliga biverkningar på listan!

Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?