Inlägg från: Anonym (Snark) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snark)

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    klyban skrev 2022-01-27 15:58:44 följande:

    Kolloidalt silver fungerar inte, men det finns inget stat som tvingar på dig detta.
    Och vaccinationens affektivt vet vi redan om är lååååååååååååångt över noll, så det kan omöjligen vara vaccinen du pratar om med tanke på detta är väl kvantifierat och redan före vaccinen ens kom ut för populationerna.
    Svart och vitt är inget argument, hoppas du vet om det, för det är inte noll och inte ens nära, och att det inte är 100%, är inte samma sak som det inte fungerar.


    Hur de rika gynnas och när alla kan få en vaccination, finns ingen logik alls i, och vill man ta del av läkemedelsbolagens vinster, så är ju aktier och fonder ett bra sätt och ha exakt samma möjligheter som den rika.


    AndreaBD skrev 2022-01-27 13:01:33 följande:
    Men de ligger några veckor förre oss, dvs. smittspridningen går ner där. 

    De vill inte tänka på såna saker i sin populism, där handlar det alltid om att vi ska göra det den sekund vi säger, och följa fakta i vårt eget land är av en liten betydelse har jag lärt mig ifrån detta håll sedan länge.


    Det är väl inga stora läkemedelsbolag som tjänar pengar på Kolloidalt silver, så staten har ingen att bli manipulerad av där. 

    Har sett dig i flera vaccintrådar nu, du måste vara en av statens (och läkemedelsbolagens) lydigaste små fotsoldater. 

    Populism? I rest my case...
  • Anonym (Snark)

    Tycker det är så roligt med alla provaxares lydiga propaganda och deras mantra om hur väl vaccinet fungerar. Ett vaccin ska liksom innebära att man inte blir smittad av den sjukdom man vaccineras mot. Inte "mild" eller "allvarlig" sjukdom, utan inte smittas alls. Eller ni har haft mild malaria eller mild polio? Nej, trodde inte det heller, ändå är det de vaccinerna ni hela tiden jämför med.

    Jag är inte vaccinerad och trots det har jag inte fått omikron, antagligen för att jag har naturlig immunitet efter mina väldigt milda covid infektion. Gå gärna i taket en stund över det nu, yla lite över hur egoistisk jag är som inte tänker på de övriga i samhället. Men ojdå, en norsk immunolog kom precis ut med en artikel om att massvaccinering INTE hjälper flockimmmunintet?! Hm hur ska jag nu fortsätta strida för läkemedelsbolaget chans till sjuk tillväxt så att aktien stiger? Hm, *tänk tänk*.

  • Anonym (Snark)

    Nej Klyban vi " vet" inte att den hade varit värre utan vaccinet. Med din retorik hade alpha - och delta tagit död på varenda jäkel eftersom vaccinet inte fanns när de huserade som värst. 

    Och OJ vad konstigt att det fortfarande ligger folk på IVA TROTS att de är vaccinerade. Men du "vet" alltså att det är ett 100% säkert skydd mot att bli allvarligt sjuk och hade vi inte tagit vaccinet hade vi alla blivit nästintill dödligt sjuka. Joråsatte. 

  • Anonym (Snark)

    Nope, ingen förstår så varför du utger dig för att vara allvetande i frågan är ett mysterium. 

Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?