Inlägg från: Anonym (Britta 45) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Britta 45)

    Tjejer tar visst första steget

    Så här är det enligt dom kvinnor i min närhet, vi är alla runt 45 år : kvinnor behöver i regel bara ta första steget/initiativ EN gång och så har vi nått vårt mål. Oftast för att vi gjort ett grundligt jobb på vem vi vill ha och verkligen hittat just DEN mannen.

    Männen å andra sidan skjuter vilt omkring sig på måfå åt alla håll och hoppas att nån nappar och får alltså ta initiativ flertalet gånger innan det blir en lyckträff.

    Så vi som faktiskt tar initiativ och en första kontakt syns sällan eftersom vi oftast hittar det vi vill ha på en gång. Det är ju liksom inget som basuneras ut med tutor och fanfarer att vi tagit initiativet. Det sköts privat.

  • Anonym (Britta 45)

    Den största anledningen till att så många män och kvinnor misslyckas är att man gör misstaget att tro att alla fungerar på samma sätt.

    Alla är olika och har olika förutsättningar beroende på sammanhanget. Folk verkar ha slutat tänka själva och slutat använda sunt förnuft. Och man har definitivt slutat ha självinsikt. Och folk överlag har helt slutat att prata med varandra och har sen mage och gnälla över att ingenting händer.

    Ha självinsikt, spela med dom förutsättningar som finns där man befinner sig där och då i stunden, häng på rätt planhalva och för jösse namn använd intelligensen och öppna käften.

  • Anonym (Britta 45)
    Anonym (Ointresse) skrev 2021-05-11 17:42:06 följande:

    Varför är det bara ointressanta kvinnor som tar första steget?


    Där har vi lite pudelns kärna i frågan. Alla förväntar sig att det givetvis alltid är 10-poängarna som ska visa intresse men tyvärr är det sällan så det funkar.
Svar på tråden Tjejer tar visst första steget