• Anonym (Kollegan)

    Era värsta kollegor?

    Vad är er värsta erfarenhet av kollegor?

    Vi hade två kollegor som var otrogna med varandra. Delade med sig för mycket detaljer om deras privata.

    Spred lögner om kollegor, kunder & sina respektive.

    Klagade till chefen om kollegorna.

    Klagade om chefen till kollegorna.

    Krävde konstant backup från kollegorna men själva ställde dessa två aldrig upp på andra mer än på varandra. Ville umgås privat för att ta sig in i kollegors bekantskaper utanför arbetet. Skapade osämja & vantrivsel. Nu är det paret inte kvar på företaget längre & vi saknar inte deras obehagliga & påträngande personligheter.

  • Svar på tråden Era värsta kollegor?
  • Anonym (A)

    Har en kollega som är väldigt rasistisk och diskriminerande mot många grupper av människor. Vi har svårt att behålla vikarier på grund av personen.

  • Anonym (Em)

    Har en superfalsk kollega som arbetat i många år på arbetsplatsen. Hon spelar trevlig men snackar otroligt mycket skit om nya personer och skriver avvikelser på allt de gör trots att det ofta inte är en avvikelse eller att hon ens vet vad som hänt.

    Hon är sjukt snarstucken för konfronterar man henne med detta beteende blir det taggarna utåt direkt och silent treatment.

    Hon liksom smyger på kollegor och letar fel.

    Hon tar gärna upp saker med pedagogisk bebisröst på möten där hon utgår från att alla andra är dumma i huvet och oerfarna. Chefen gör ingenting åt det.

    Irriterande nog gör hon själv en massa mindre allvarliga fel då och då precis som alla andra men ingen har tid eller lust att bry sig. Vi arbetar på hårt på golvet medan hon har gått om tid att sitta och leta fel hos andra inne på kontoret. Sjukt störande person. Som tur är vet hon vad jag tycker om henne och vi har ingen kontakt alls.

  • Anonym (Lojal)

    Mina kollegor på jobbet har två sidor av personlighet. Mot chefen hur bra som helst. Sen när chefen går. Då delegerar han ut uppgifter till oss och han sitter inte gör något själv sitter på kontoret och pratar i telefon. Sen säger han att han går hem tidigare ", läst" in rasten.

    En normal arbetsplats går man inte tidigare tills den andre kommer.

    Går typ 1-2 timmar före

Svar på tråden Era värsta kollegor?