Inlägg från: JooCee |Visa alla inlägg
  • JooCee

    BF Februari 2022

    Lyckades skapa en februari tråd jag också: attans ????

    Vet ni om man kan ta bort trådar en skapat?

    Jag är beräknade 1 feb. :)

  • JooCee
    Ericky skrev 2021-05-23 14:13:50 följande:

    Lätt hänt när man är ivrig :) Jag tror man kan ta bort under "Mina trådar" :)

    Välkommen och grattis till plusset! Är det första barnet eller syskon? :)


    Det är en sladdis då jag fick mina äldsta när jag var ganska ung. Jag är 37, min äldsta 16, och yngsta 11 år. Det ska bli superspännande med sladdis nu! ????

    Själv(a) då?
  • JooCee

    Spännande och grattis!

    Jag bokade faktiskt in ultraljud och NIPT idag, tänkte att tiderna kan gå åt fort eftersom dessa kommer ske först i slutet av juni/början av augusti. Har även fått tid för inskrivning. ????

    Jag lever efter devisen att man aldrig kan ta ut för mycket glädje i förskott. Händer det nått, ptja, den dagen den sorgen men fram tills dess tänker jag vara glad och planera.

    Är det någon annan som redan hunnit med att boka in sig på saker? Vad har ni för symtom?

  • JooCee
    tvekan skrev 2021-05-24 17:22:24 följande:

    Jag bokade precis in mig på inskrivning, fick tid den 21/6. Känns så tråkigt att min sambo inte får komma med, men förstår självklart varför. Men det är ju första barnet för oss båda, så man vill ju gärna dela upplevelsen. Hur ser det ut hos er; får partner följa med?

    Jag har lite lätt illamående på fm. Och sen har jag en jättekonstig känsla på tungan; den känns alldeles öm. Typ som om jag har bränt mig eller ätit supersura godisar. Känslan kommer framförallt när jag äter. Väldigt konstigt haha


    Det är samma här! Men tänker att han får vara med digitalt. Det som känns tråkigast är ju ultraljud, hoppas restriktionerna hinner släppa till dess.
  • JooCee
    tvekan skrev 2021-05-24 21:00:38 följande:

    Ja verkligen, men som du säger så får vi hoppas att restriktionerna lättar tills dess. Vi har ju några veckor kvar iaf (:

    Jag tycker det är jättesvårt att veta hur/om vi ska gå vidare med några undersökningar innan RUL. Det är ju såå långt bort, och just nu känns det väldigt overkligt att det ligger någonting inne i magen. Jag är också livrädd att gå ända till RUL och se först då att det inte finnas något i magen eller att den inte mår bra. Så vi kanske bokar in ett privat UL, kub eller NIPT iaf.


    Precis, jag har också bokat provat och inför NIPT ska man ha gjort ett UL så det blev två flugor i en smäll.

    Jag är så sinnessjukt trött, sovit från och till sedan 19 och ändå inte utvilad nu 12h senare. Haha
  • JooCee
    33villbligravid skrev 2021-05-25 08:07:22 följande:

    Hello på er!

    Hoppar in här. Plussade redan på lö svagt, men idag ordentligt! :D BF 2.2.2022 enligt app.

    Andra barnet, har en son född spetember 2018. Vi har försökt ca 1 år men hade ett missfall på vägen nu i mars. 

    Hade aldrig tänkt sku gå så snabbt nu efter mf:et men alltså nu gravid igen efter en mens imellan efter missfallet. Hoppas det går bättre denna gång!

    Är på äldre sidan också, 37!


    Jag är också 37, och det blir mitt tredje barn. Men mina två tidigare är ?stora? när bebbi kommer, en kommer gå i gymnasiet och den yngsta i åk 5, hyfsat självgående med andra ord. Ska bli spännande med en sladdis.

    Med min lilltjej (11 år idag) hade jag ett missfall innan hon kom till oss, hann inte ens få en mens i mellan innan jag var gravid igen. Det kändes som en lååååång graviditet eftersom det blev en extra månad. Det kommer gå bra! Håller tummarna för er.
  • JooCee
    Ericky skrev 2021-05-25 10:40:52 följande:

    Tack vad gulligt av dig att svara <3

    Min senaste mens började den 25 april och pågick i 6 dagar. ÄL var på dag 15 denna månad (bekräftat med temp och ÄL-stickor).

    Ja det kanske är så att det fortfarande är väldigt tidigt? Saken är den att jag haft problem med mellanblödningar son också kortat ner mina cykler från 28 dagar till typ 26. Detta berodde troligen på en polyp, för så fort man tog bort polypen på livmodertappen blev jag gravid på 1a försöket (10e försöket totalt). Så det är min app där jag loggat mensen som säger 5 februari. Alla andra uträkningar online säger 28-30 januari.

    Räknar jag istället 28 dagar (min normalcykel) från den 25 april var BIM i lördags och då är jag på BIM+3 idag istället. Svårt med räkningen där...

    Hoppas att det är som du säger, fortfarande tidigt och att jag får rosa på pappret (även nu) bara pga jag har en benägen att blöda lätt.

    Tack igen <3


    Det är mer vanligt med rostbruna flytningar än tvärtom tror jag. Har också haft det i alla mina graviditeter, fullgångna som avbrutna.

    Om du känner dig mycket orolig kan du boka in en tidigt VUL om nån vecka eller två.
  • JooCee
    Jonnanittio skrev 2021-05-25 12:45:34 följande:

    Hej :)

    Plussade precis på ÄL+11 pch hoppar in här. Jag är verkligen i chock då detta inte var planerat, vi har kört avbrutet och så händer detta. Har fyra barn som är 7, snart 5, 3 och en liten plutt på 7 månader. Har panik och förstår inte hur detta ska gå. Hade planerat en femma om några år, men inte såhär snabbt haha. Har mått så sjukt illa de andra gångerna och kräkts fram till vecka 17-18 och är väldigt rädd att det ska bli så nu med, när jag har en sån liten att ta hand om. Någon annan som haft jobbiga graviditeter tidigare?

    //


    Jag kräktes i 40 veckor med dottern. Hemskt! När det var som värst låg jag inlagd med dropp. Jag hoppas slippa må så här nu sista gången. Vill njuta!! Hoppas det blir bra för dig också, trots nära i åldrarna.
  • JooCee
    33villbligravid skrev 2021-05-25 13:26:07 följande:

    Ja, men eller hur! Nu när redan var gravid februari-mars så känns det helt maratonlångt att vänta tills 2.2. Nåja - mest håller jag så klart tummar för att går vägen den här gången. Kul att någon annan också är lite åldersstigen ;)


    Tsss... känner mig som max 27! Haha
  • JooCee
    Ericky skrev 2021-05-26 20:38:23 följande:

    Känns så tråkigt att behöva lämna tråden jag var så glad över att ha fått starta, men missfallet är ett faktum idag med blödningar som en mens och ordentlig mensvärk. Och fortsatt svaga gravtest.

    Önskar alla er andra stort lycka till <3


    Vad ledsamt, lycka till framöver??
Svar på tråden BF Februari 2022