• Fre 21 maj 2021 13:09
  1045 visningar
  7 svar
  Inlägg från tjärlek Visa alla inlägg
  7
  1045

  Komplicerat förhållande

  Hej! Jag har hela mitt liv varit ganska säker på att jag inte vill ha barn. Men på senare år har jag tänkt att jag kanske ändå vill ha en familj. Nu har jag blivit gravid och är i vecka 9. Det upptäcktes ganska sent, då jag trodde att det var typ omöjligt då jag hade kopparspiral, är 40, och aldrig varit gravid tidigare. Spiralen har inte gått att ta ut, så det är lite av en riskgraviditet. Jag känner nu att jag nog vill ha barn ändå och detta känns lite som kanske sista chansen i så fall.

  Pappan och jag har dejtat exklusivt i knappt ett år men är inte uttalat tillsammans då han inte har velat ta det steget. Jag har starka känslor för honom. Han har absolut känslor för mig också, men inte lika starka. För att komplicera det ytterligare så är han från ett annat land (men bor i Sverige nu), och hade inte planerat att stanna i Sverige mer än några år. Han vill ha barn, men hade tänkt om några år. Vi har varit fram och tillbaka sen vi fick veta om graviditeten för några dagar sen. Nu lutar det åt att vi ändå kommer att göra ett försök och funderar på att flytta ihop och ha ett riktigt förhållande och se hur det går. Är vi helt tokiga? Nån som har varit i nån liknande sits?

 • Svar på tråden Komplicerat förhållande
 • Fre 21 maj 2021 13:53
  #2

  De hittar inte trådarna. De har försökt ta ut den flera gånger, men det går inte utan att gräva för mycket vilket är för stor risk för graviditeten. Att ha kvar spiralen är inte optimalt, men det går. 

Svar på tråden Komplicerat förhållande
Logga in
Bli medlem