Inlägg från: Anonym (ööö) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ööö)

    Manlig eller kvinnlig sexualitet starkast?

    Anonym (eller hur) skrev 2021-05-23 00:45:20 följande:

    kvinnor skriker oftare av njutning, kvinnor flänger fram och tillbaka och förlorar kontrollen över sig själva när de är riktigt kåta. Kvinnor blir som fullständigt höga eller berusade och som helt andra personer än i "nyktert" tillstånd när de är riktigt kåta.


    Vad är detta för förutfattade meningar? Hur vet du vilket kön som skulle skrika mest?
    Förlorar kontrollen - har du sett för mycket porrfilm eller varför tror du att man förlorar kontrollen?
    Blir som höga eller berusade - hur menar du, varför tror du det? Att man skulle bli som en annan person för att man är kåt är liksom det dummaste jag hört. 
  • Anonym (ööö)
    Anonym (eller hur) skrev 2021-05-29 23:53:02 följande:
    Ja så kan det nog vara i många fall! Men jag skulle säga, även i ett förhållande när man har släppt de bitarna och börjar vara riktigt bekväm så är ändå ofta kvinnornas sexualitet starkare och mer djurisk på något sätt. Jag kan vara hur kåt som helst men jag är ändå där, jag upplever inte att jag förlorar mig i kåtheten på det sättet som kvinnor gör. Och som jag sett att det tjatas om i massa andra trådar, nä, killar stönar inte och håller på så som många (men så klart inte alla) kvinnor gör.
    Igen, varför tror du att kvinnor helt skulle tappa bort sig för att de är kåta? Och män skulle vara så väldigt kontrollerade? Jag tror snarare att det handlar om personlighet, hur bra man är på att slappna av och hur trygg man är i sig själv, när man har sex - oavsett kön. 

    Och om en person stönar så är det väl ändå inte ett mått på hur mycket man "tappar bort sig". 

    Om du verkligen grubblar mer över detta så går det säkert att hitta riktig forskning om det och inte försöka få ihop en bild genom random svar i den här tråden. 
    Jag förundras nog mest över att du har skapat en bild över "hur kvinnor är", men du är inte intresserad av att få den bilden förändrad. 
Svar på tråden Manlig eller kvinnlig sexualitet starkast?