Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Manlig eller kvinnlig sexualitet starkast?

    När jag tänker efter så är jag så inne på att ge henne njutning så jag kanske inte låter så värst mycket under själva sexet men jävlar när det kommer till orgasm och särskilt när man kommer samtidigt så skulle det inte förvåna mig om grannarna ringer störningsjouren.

    Men det där med att män och kvinnor skulle vara olika kåta är nog ganska individuellt. Kvinnor påverkas nog upp och ner med sina cykler medans vi män är mer jämnkåta. Men som sagt det är nog väldigt individuellt ser man ju om inte annat i olika trådar här. Somliga män har helt tappat lusten och somliga är ständigt på topp oavsett ålder. Jag märker tex ingen större skillnad på mig nu i 50 års åldern och när jag var 20. Samma var det med mitt ex, lika ofta kåt vid 50 som vid 20.

  • Anonym (K)
    Anonym (JP) skrev 2021-05-23 10:17:51 följande:

    Numera är jag den i förhållandet med absolut mest lust och även den som njuter mest av sexet när det väl blir av. Men om jag tänker tillbaka på tiden när vi hade ungefär lika mycket lust, han kanske t.o.m. lite mer så var det nog ändå jag som njöt mest kan jag se såhär i efterhand. Inte så att jag skrek men jag stönade absolut mest, har svårt att ligga stilla, kan bli nästan som i ett rus. Han är rätt kontrollerad. Mer nu än då men jag har nog aldrig någonsin fått honom sådär kåt så att han tappar fattningen och bara njuter ohämmat. Önskar jag kunde det dock..


    Kan bara säga att det är inte ditt fel att han inte blir kåt och det tror jag du också vet om, eller hur?
  • Anonym (K)
    Anonym (Lisa) skrev 2021-05-30 10:07:39 följande:

    Det beror väl på från person till person - inte pga kön!!

    Jag har alltid haft mer lust än alla killar jag varit tillsammans med - utom 1 som hade lika mycket lust...

    Varför skulle alla kvinnor klara sig längre utan sex??

    Jag tror ju det beror mycket från person till person och möjligtvis att killar "ska" visa mer lust enligt många tjejer!?

    Och pga normer i samhället -  en kvinna "ska" inte vara för på?!

    Jag kan ha fel såklart!!

    Det kanske bara är jag som är en sex maniac


    Klokt inlägg! Alla är vi ju individer så att bunta ihop män och kvinnor och säga att de är si och så är galet. Jag är singel och den kvinna som inte är sex maniac eller vill bli kommer inte över tröskeln hos mig. Vill hitta en likasinnad
  • Anonym (K)
    Anonym (Lisa) skrev 2021-06-11 19:55:40 följande:

    Både och


    Härlig humor du har, gillar det :)
Svar på tråden Manlig eller kvinnlig sexualitet starkast?