Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Manlig eller kvinnlig sexualitet starkast?

    Fram tills för tio år sedan har jag absolut tänkt som dig, men sedan träffade jag min man som visar sig bli sådär ljuvligt stormkåt. Utan att spela det allra minsta kan vi gå upp i sexet tillsammans, som varandras likar när det kommer till graden av kåthet! Det blir lite skrik, rop, morrande, hårda tag, halv brottning och efteråt har vi mer än en gång funnit blåmärken på varandra. Det är väldigt sällan vi älskar, utan det är mer rediga knull det handlar om där det blir vått och kladdigt. Vi byter positioner, är än på golvet, än i sängen och än i duschen, i soffan eller på hallgolvet eller mot en vägg. Och så här har det varit sedan vi träffades - trodde att lusten skulle ?avta? med åren och vart efter att vi lär oss varandra, men sexlivet blir bara rikare och rikare, och vi två kåtare och kåtare!

  • Anonym (H)
    Anonym (Lisa) skrev 2021-05-23 07:48:06 följande:

    TS kanske menade under sex framförallt- då kommer många tjejer flera ggr som jag tex..och då låter tjejer mer-jag iaf ...men om man inte varit med någon som kommer flera ggr så kanske det är svårt att veta....

    När jag tänker efter så har jag bra varit med en kille för länge sen som i princip skrek när han kom - alla andra har möjligt vis stönat lite..

    Då har jag undrat var det inte skönt eller är det så här dom flesta män är??

    Jag hade ju önskat lite mer ljud sas


    Just det här att min man låter när han kommer, liksom visar med hela sin kropp att han njuter nästan bortom all sans, är så galet upphetsande! Men min man är den ende jag varit med som gjort så. Alla andra har nästan varit som hämmade, som att de inte ens i sexet kunnat visa sina känslor fullt ut. Iaf har jag upplevt det så.
Svar på tråden Manlig eller kvinnlig sexualitet starkast?