• Anonym (L)
    Tue 25 May 2021 12:05
    1760 visningar
    18 svar
    18
    1760

    Klarar sig en katt själv, från att vara van vid vid en annan katt?

    Du funderar alltså på att göra dig av med katten för att DU inte har "energi" att kastrera den? Du ska ha 0 katter. Alltså inga. 


    Katter mår skitdåligt över att gå tomma löp, hon blir jättestressad. Ta ditt ansvar som djurägare och kastrera katten. Det är ditt fel att hon inte beter sig som du "önskar".

  • Anonym (L)
    Tue 1 Jun 2021 10:30
    #16
    robbanc skrev 2021-05-30 00:10:52 följande:

    Har tyvärr inte tiden, orken eller livssituationen att hålla på med att kastrera. Jag vet hur jobbigt det var när jag kastrerade modern. 


    Dom flyttade till mig första mars 2020, och flyttade med mig och en kompis till annan stad 1.a januari 2021. Så det är ju en hel del månader de hade på sig att känna sig hemma i första bostaden. Modern gjorde utan problem, hon var hemma redan första kvällen. 


    Den lilla var inte ens hemma vid flytt... Vilket är väldigt konstigt, jag bodde själv och hade nog gäster 2-3 gånger det året. 


    Att vara hemma kommer nog inte vara problem vid ihopflytt med min flickvän. Hon jobbar 80% av tiden hemifrån och är super bra djurvän så de kommer komma överens utan problem tror jag.


    Har testat Zylkene, det gav absolut inget resultat samt calmfoder gav lika....


    Om du inte har orken eller livssituationen för att förbättra livet för din katt så SKA DU INTE ha katt.


    Det är väl självklart att kattens beteende till stor del beror på att den är okastrerad! Du har ju kastrerat den andra, och den blev lugnare och gosigare? 


    Ta ditt ansvar och kastrera den. Skaffa inga fler djur. 

Svar på tråden Klarar sig en katt själv, från att vara van vid vid en annan katt?