• ventilera mera

    Tappad vårdnad

    Nog för att jag redan fattat att det inte spelar någon som helst roll vad folk säger till dig varken här eller i verkligheten... du är övertygad om att världen är emot dig och allt är någon annans fel och du kommer inte att ta åt dig ett skit av vad vi säger.
    Men. Så här är det. Du har inte tappat nån vårdnad. Du har kastat bort den. 
    Det här är ditt fel. Ditt och ingen annans. 

    Jag menar, vad i helvete är ditt jävla problem? "Hon ska inte ha nåt ID-kort"... jag menar WTF? Ett jävla ID-kort???
    Din dotter är tonåring, om hon nu är det, du verkar inte ens ha koll på hur gammal hon är... men hon behöver SJÄLVKLART ETT JÄVLA ID-KORT!

    De har inte gett ditt ex vårdnaden för att hon har vänt dottern ifrån dig. De har gett henne vårdnaden för att du beter dig som en idiot. För att du försvårar för din dotter att ha ett normalt liv. För att du är ett pucko som på fullt allvar låter bli att höra av dig till henne som ett jävla straff för att du är förbannad på hennes mamma. För att du glatt erkänner att du sätter en annan relation framför relationen med din dotter men ändå kräver att få "vara med och bestämma!".
    Du kan inte ens säga HÄR att det viktigaste för dig är att ha en bra kontakt med DITT BARN utan fokuserar på att mamman fan inte ska få bestämma själv.

    Du beter dig som en jävla idiot och det är dags att sluta med det. Kamma till dig, steppa upp och UPPFÖR DIG SOM EN JÄVLA VUXEN!

  • ventilera mera
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-26 13:51:39 följande:

    Nej vi har inte pratats vid.min dotter blockerade mig på sin mobil nyårs.när jag skrev ett sms om att hon och mamman förstör mitt liv.hin är ett barn och ska inte ha avgörande i vårdnadsfrågan anser jag.och mamman gör allt detta bara för att jäklas med mig,det vet jag.jag fick ett sms av mamman där hon skrev att hon kommer fortsätta ge mig information om dottern,spnt som är av vikt fast hon har ensam vårdnad.men jag är inte intresserad ha kontakt me henne då hon bara förstör.nu punktar ja här


    Du är ju fullständigt jävla dum i huvudet. Hoppas ärligt talat hon slipper dig i fortsättningen. 
  • ventilera mera
    Anonym (Pappa lars33) skrev 2021-05-27 09:47:40 följande:
    De där var väl ändå rätt omoget att säga tycker jag,men det får stå för dig.

    Och till alla er andra.som jag skrev att få ett prövningstillstånd i hovrätten är lätt.drog inte alla mina kort i tinget,så visst har jag nytt att komma med !så när jag väl fått pt,då återkommer jag för att delge er fortsättningen.
    Du skrev på fullt allvar till din tonårsdotter att hon förstör ditt liv. Om det då är omoget att tala om för dig hur jävla idiotiskt, hjärtlöst, korkat och fullständigt genomelakt det är att säga en sån sak till sitt barn, so be it. Du har förtjänat det.

    Du skiter uppenbarligen fullständigt i ditt barn och tänker bara på hur DU känner det, hur DU inte får bestämma, hur DU inte får det du anser att du har rätt till... du beter dig som en egoistisk idiot, och är det något barn inte behöver ha i sitt liv så är det egoistiska idioter. Så enkelt är det.
Svar på tråden Tappad vårdnad