Inlägg från: Anonym (Anonym sub) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym sub)

    Hur är det att bo i Halmstad?

    Halmstad är en av de städer som klarat sig bäst hittills, imo. Det är visserligen inte lika tryggt som på 90-talet och början av 00, men verkligen inte otryggt om man jämför med hur förstört t ex Landskrona blivit.

    Vill du bo centralt i villa rekommenderar jag Söndrum för barnfamiljer, mycket mysigt, tryggt, familjevänligt område som dessutom är hyfsat nära Tylösand och Västra Stranden. Har ni inte råd med Söndrum är mitt råd att titta på i princip samtliga områden som ligger på västra sidan.

  • Anonym (Anonym sub)

    Håller med Göran om att vården är fruktansvärd här, min man som ursprungligen kommer från Landskrona kallar vårat sjukhus för slakthuset. Vårat BB är värdelöst, både läkare och barnmorskor är fruktansvärda och gör ett uselt jobb - otrevliga dessutom! Hela sjukhuset är ökända för dålig personal generellt och låg kvalitet på operationerna.

    Substitutionsmottagningen kanske inte är aktuell i erat fall men den är ökänd för att hålla så låg kvalitet så att folk hellre pendlar till Skåne än att gå kvar.

    Kan inte hålla med om att Oskarström är ett särskilt trevligt område dock, fullt med alkisar och pundare per capita.

    Folket i Halmstad är generellt lite stela och svåra att komma nära inpå, men när väl isen är bruten tycker jag att de flesta är trevliga eller som folk är mest.

Svar på tråden Hur är det att bo i Halmstad?