Inlägg från: Anonym (Bea) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bea)

    Hyra undervåning i villa?

    Jag tänker att eftersom ni hyr blir det väl vanliga regler som brukar gälla för hyreshus - barnljud är ok, tyst efter 22 på vardagar, ok med fest någon gång men med upplysning till grannarna och inte massa röj med svinhög musik (fast ingen risk ni är ju barnfamilj)

    Tänk på att de inte hyrt ut till barnfamilj om de inte ville ha barn där. Jag tror att om ni flyttar in kommer det ge sig med tiden vad som känns ok och inte ok, och oroa dig inte för grannens odlingar. Mina föräldrar odlade mycket och det var alltid en massa barn i trädgården, inget blev förstört.

  • Anonym (Bea)
    Enniie skrev 2021-05-30 10:40:16 följande:

    Ja, det sa dottern igår. Eftersom vi hyr så måste vi få göra detta till vårat eget. Och det kändes ju bra att höra, men den gränsen är ju olika hos alla. Dom var väldigt barnkära och hade stora familjer, så jag upplevde inte att barnen skulle vara till besvär. Men det är ju skillnad på mina barn och dina barn oftast.

    Vi har aldrig fester, röker och dricker inte. Lägger oss tidigt osv . Men vi har flera små barn, och stora barn med npf som hamnar i affekt ibland där gap och skrik ingår.

    Jag får nog fundera lite till. Min man är väldigt positiv iallafall.


    Ge det en chans! Det värsta som kan hända är att ni inte trivs och flyttar igen, det bästa som kan hända är att det blir helt underbart.
Svar på tråden Hyra undervåning i villa?