• Anonym (....,­,)
    Sat 29 May 2021 22:53
    925 visningar
    14 svar
    14
    925

    Hyra undervåning i villa?

    Nej jag hade aldrig kunnat bo så. Jag hade inte kunnat slappna av och varit orolig att barnen stör när de gråter/skriker. Och att behöva anpassa sig och vara trevlig jämt och ständigt och behjälplig om något behöver göras, nej det hade jag inte velat. Hade också känt att jag behövde tassa på tå om kvällarna, inte ha på TVn för högt och inte bjuda hem vänner på middag och vi . För mig är det viktigt att ha vårt eget där bara vi har tillträde så vi kan vara ifred. Men själva läget lät ju idylliskt för barn att vistas på däremot.

  • Anonym (....,­,)
    Sun 30 May 2021 11:24
    #11
    Enniie skrev 2021-05-30 10:37:39 följande:

    Ja, det är ju det. Just nu bor vi mitt på byn, och får uppleva allt därefter. Fulla ungdomar, häng i trappuppgången, gap och skrik nattetid osv. För att kunna ta sig ut är det kämpigt med trappor, barnvagn och 2 små barn. Så på så sätt skulle det onekligen bli en frihet. Men som du säger, jag vill ju kunna slappna av, inte känna att jag eller mina barn är i vägen eller stör.

    Det som var olyckligt var att vi bara fick träffa och hälsa på den äldre mannen, hans fru var inte helt redo vilket kändes supertråkigt då jag gärna velat presentera oss.

    Dottern var också tydlig med att hon vet att hennes föräldrar själva går undan om dom tycker det blir för mycket stök osv. Men det känns ju inte heller helt rättvist.


    Har ni ingen möjlighet att ta lån och köpa ett eget hus? Förstår att ni inte vill bo mitt i byn och i lägenhet med små barn utan hiss. Verkar frun i huset inte vilja hyra ut eller vad var anledningen att hon inte var redo att träffa er?
Svar på tråden Hyra undervåning i villa?