• MammAmma

    Hon vill skiljas för att jag festade

    Den dagen du kan övertyga din fru om att du är kapabel till att vara en trygg partner för henne, då kanske hon ändrar sig om skilsmässan.

  • MammAmma
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 22:24:40 följande:

    Men.. är det jättehemskt att ens man festar några få gånger per år? Försöker få lite perspektiv på detta.


    Du missar poängen här, om och om igen.

    Jag hoppas verkligen att detta bara är en typisk helgtråd. Annars är det bara att gratulera TS till att ha festat bort sitt äktenskap.

    Angående kvinnorna och att det hela är enbart oskyldigt, det är bullshit - och det vet du innerst inne. Du HAR kanske inga baktankar med att fortsätta den onödiga kontakten med dessa kvinnor just nu, men HELT oskyldigt är det inte. Du får ju ut något av det, kanske känner du dig smickrad, bekräftad. Oavsett, du är och nosar vid gränsen, och dessa gränser har en tendens att bli flexibla med tiden om ingen pekar ut ens bullshit.
  • MammAmma
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 22:52:21 följande:

    Det här är ingen helgtråd utan tyvärr mitt liv sedan några år tillbaka. Jo, jag förstår det. Men har svårt att veta var gränsen går ibland. Är det inte ok att lägga till varandra på sociala medier för att det råkar vara motsatt kön? Är social av mig som person och lägger till alla möjliga. Är dessutom väldigt öppen på min profil om att jag har en fru och vem hon är.


    Ja, din fru säger nog också "tyvärr".

    Nej. Inte med din bakgrund och historia.
  • MammAmma
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-06-08 11:22:37 följande:

    Det är en man som ringer mycket till henne så undrar ju såklart vem det är.


    Du gaslightar så mycket att du snart startar en brand. Det som brinner? Ditt äktenskap. Vad som helst för att slippa ta något eget ansvar. Inte sant?

    Hon gör helt rätt i att lämna en amöba som dig.
Svar på tråden Hon vill skiljas för att jag festade