• Anonym (Uppri­ven)
    Sat 29 May 2021 21:55
    6737 visningar
    308 svar
    -10 +1
    308
    6737

    Hon vill skiljas för att jag festade

    Som rubriken lyder så vill min fru skiljas efter några års äktenskap. Vi har tillsammans två barn och ett på väg. Anledningen? Jag var ute och festade.

    Hon har stört sig på att jag har svårt att ta det lugnt med alkoholen när jag väl börjat. Hon har problem med att jag tidigare samtalat med andra tjejer när jag varit ute/ på fest till exempel och senare lagt till dessa på facebook exempelvis utan att ha någon som helst baktanke med att fortsätta ha kontakt med dessa. Hon har snokat reda på att jag haft kontakt med kvinnor på facebook även om det bara rört sig om oskyldiga chattar har hon exploderat.

    Jag har varit ute väldigt sällan senaste två åren och hon har varit okej med det men har sagt att hon stör sig på att jag inte kan höra av mig och att jag är väldigt bakis dagen efter och inte orkar hitta på någonting samt att jag varit väldigt svartsjuk gällande henne. Nu senast var jag på en förlovningsfest som hon inte jade möjlighet att vara med på.

    Hon blev då vansinnig för att jag skulle gå dit och speciellt tillsammans med mina två bröder som hon skarpt ogillar då de är otrogna mot sina fruar och inte kan bete sig som hon säger. Hon anser att dessa är omogna som hon säger och accepterade inte att jag gick. Jag gick trots detta och nu är skilsmässan snart ett faktum. Finns det något sätt jag kan få henne att ångra sig? Hon säger att hon inte känner någon glädje över det kommande barnet pga mig och att hon inte vill vara med mig längre. Och barnet är beräknat att komma väldigt snart. Det känns förjävligt .. tips?

  • Svar på tråden Hon vill skiljas för att jag festade
  • Anonym (Stack­ars din fru)
    Sun 30 May 2021 01:20
    #41
    +1
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 23:02:21 följande:
    Ja alltså hon är sjukligt svartsjuk... hon har skämt ut mig fler gånger än jag kan räkna riktigt ordentligt. Det är något hon behöver jobba på. Jag är medveten om att jag inte har en helt problemfri bakgrund och vet med mig själv att jag kan vara väldigt svartsjuk även om det blivit bättre.
    Såklart ska du också kalla henne sjukligt svarsjuk. Brukar vara typiskt sviniga män att kalla sina tjejer för svartsjuka och paranoida bara för att vända på steken och göra offret till syndabock. Stackars tjej. Usch vad jag känner för henne, hon måste verkligen må superdåligt...
  • Anonym (oooo)
    Sun 30 May 2021 07:22
    #42
    +2

    Jag känner ingen man som varit ute och festat när det bara är en månad kvar tills barnet ska komma! Oavsett vad man gjort innan (din fru måste väl känt till hur du var innan ni började skaffa barn tillsammans), så är det ett väldigt nono att härja runt när barnet i princip kan ploppa ut när som helst. Vad händer om du är ute och super skallen av dig och vattnet går för henne? Vad är er plan inför förlossningen? 

  • Anonym (Fri)
    Sun 30 May 2021 07:54
    #43
    +1
    Brumma skrev 2021-05-29 23:04:12 följande:

    Nej. Det är ett orättvist och märkligt beteende AV DIG faktiskt..

    Du har haft ett par (!) gränslösa relationer med kvinnor som hon "kommit på".. Men du anser att hon straffar dig för saker du gjort INNAN du träffafe henne?

    Alltså, det är ju hur du beter dig i ER relation som lagt grunden för att du nu riskerar att förlora henne och du skylker fortfarande ifrån dig?

    DU har haft gränslösa kontakter med andra kvinnor.

    DU dricker så mycket att du inte kan höra av dig eller veta vad som är ett ok beteende.

    En månad är INTE långt fram..


    Håller helt med ovan.

    Hon har bett dig om att sluta med ditt beteende för att hon helt enkelt inte litar på dig. Men du förstår/skiter i det.

    Sista droppen är att du går på festen trots att hon ber dig att inte gå.

    Din fru har helt rätt. Din fru gör helt rätt. Jag lider med henne. Ett tips till dig är att du bör gå i terapi för att undvika att du beter dig likadant mot någon annan igen.
  • Anonym (Hedda­)
    Sun 30 May 2021 08:28
    #44
    +1

    Börja med att bli vuxen...
    Sluta prata med tjejer från FB som du "bara" vill prata med!!

    Om du uppskattade din fru  och barn DESSUTOM mer så skulle du inte gå ut på fylle fester!!

    Var en man...skulle min man hållit på så där så hade jag också skilt mig på studs!!

    Älskar du festa mer än din familj eller??

  • Anonym (Man 45)
    Sun 30 May 2021 09:02
    #45

    Jag tror ärligt talat att du är färdig i relationen, hon fattar det och gör slag i saken. Du är bakis och chockad.

  • Anonym (Hedda­)
    Sun 30 May 2021 09:03
    #46
    Anonym (Uppriven) skrev 2021-05-29 23:10:50 följande:
    Intressant! Tack för tipset. Har du erfarenhet av detta?

    Har oftast inte ölsug, nästan aldrig. Det är när jag väl är igång redan eller vad man ska säga, som det alltid slutar i en lång blöt natt. Funkar det för det eller? Är det en långsiktig behandling eller bara för engångsbruk innan man ska ut?

    Läskig biverkningsprofil där bara som enda minus
    Har inte supandet fått en (läskig) biverkning - din fru vill skiljas, men det kanske inte är en så läskig biverkning...för dig??

    Om du inte har något öl sug - börja inte dricka alls då - då slipper du både läkemedels biverkningar och annat - kanske...

    Hon kanske ff vill skiljas - men du skulle ju kunna prova att inte ens ta en öl - om du inte ens känner något sug??

    Konstigt t.o.m jag känner sug efter en öl nån gång ibland...men jag blir aldrig någonsin längre full- 
    så det låter konstigt ärligt talat!!
  • Anonym (Mansb­ebis?)
    Sun 30 May 2021 09:03
    #47
    -1 +1

    Utifrån det jag läser i dina inlägg får jag en känsla av att det inte bara är det som du berättat som gör att din hustru vill skiljas. Jag gissar att du dessutom är en man som inte lagar mat, diskar, städar, tvättar, köper kläder till barnen, fixar presenter, styr upp och bokar in helg- och sommarplaner. Möjligen klipper du gräset och byter däcken på bilen är känner dig nöjd och stolt över det, en riktig karl. (Obs! Ironi) Du har heller aldrig varit föräldraledig annat än på sommaren, när din hustru också var ledig så du har också undvikit ta ansvar för dina egna barn. Har jag rätt i allt ovan?

  • Anonym (jeeze­)
    Sun 30 May 2021 09:18
    #48

    Om det är något som är irriterande så är det att själv känna sig som en sjöelefant, ha elva olika obehagliga graviditetssymptom dagligen (det hade jag då) och inte kunna dricka och äta vad man vill sedan nio hela månader och inte kunna sova ordentligt sedan minst tre månader.

    När den andra parten då går ut och demonstrerar hur fritt och bekymmerslöst DE minsann kan leva, håhåhåHÅ! här ska det flexas och flirtas i baren, då hade jag blivit kungligt jävla supersur av bara det. Fine, man behöver inte vara eremit för att partnern inte kan festa som höggravid men det du gör är som att ta en stor jävla bajsmacka och trycka in den i hennes nylle.

    Fattar du det eller?

    Att någon kvinna ens skaffar tre barn är ett mirakel.

    Att någon skaffar tre barn med någon som beter sig som du är ett personligt misslyckande.

  • Anonym (-8)
    Sun 30 May 2021 09:44
    #49

    Min erfarenhet är att män i vissa fall helt underskattar när en kvinna börjar fundera på skilsmässa.

    Redan när hon slutade "hota" med skilsmässa efter du druckit var det dags att skärpa sig. Nu när det är "på riktigt" igen gäller det att fundera över vad hon pratat om senaste åren.

    Det finns inte hur mycket tålamod som helst i ett förhållande.

  • Anonym (Uppri­ven) Trådstartaren
    Sun 30 May 2021 09:48
    #50
    -3
    Anonym (Man 45) skrev 2021-05-30 09:02:32 följande:

    Jag tror ärligt talat att du är färdig i relationen, hon fattar det och gör slag i saken. Du är bakis och chockad.


    Vad menar du med färdig i relationen? Jag känner mig inte alls färdig men ganska uppgiven när det känns som att hon startar gräl om massa olika saker.. hon har egentligen ingenting att oroa sig över men tror att jag ska vara otrogen till höger och vänster.
Svar på tråden Hon vill skiljas för att jag festade