• Anonym (Kaffedraken)

    IVF med lägre AMH

    Jag är 33 år och har ett längre AMH som just nu är 0,39, har gjort 5 hormonstimuleringar, varav 3 ivfer. Har gjort detta på Livio i Falun. Har gjort både långa och korta protokollet. Fått ut 4-8 ägg. Varav ca 3,4st blivit befruktade. En gång satt vi tillbaka en 3 dagars odling och en gång fick vi en blastocyst.Aldrig fått något till frysen. Sista gången va de tyvärr ingen som klarade odlingen så blev ej någon återföring. Även provat intralipid. Efter flertal misslyckade ivfer så rek läkaren oss att gå vidare med äggdonation.

    Vi står nu i kö för detta.

    Men vill så gärna fortfarande tro att vi kan lyckas med mina ägg. Vill göra ett sista försök. Kanske någon annan klinik som tänker på något annst vis lr ser någon annan behandling alternativ, som inte bara stirrar sig blind på amh värdet.

    Skulle vilja göra mer utredningar o kontroller på om man kan hitta något annat avvikande som kanske bidrar, kanske göra en hysteroskopi? Är det någon som har någon solskenshistoria att berätta som haft ett lägre amh som lyckats med ivf lr naturligt? Någon som har någon klinik att rek i Sverige lr i närheten?

  • Svar på tråden IVF med lägre AMH
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tack för ditt svar, okej.ja jag försöker nu även att kolla med andra länder om det kanske finns någon som tänker på något annat vis. 
    Tack, jag ska fundera på det och googla runt lite. Håller tummarna för erGlad

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag har varit i kontakt med Vitanova i Köpenhamn som har ett annat tänk för kvinnor med lägre Amh, de rek mig en naturlig modifierad ivf där lägre doser behövs. De värnar om kvalitén framför kvantitet. Skulle vara kul o höra om de är någon som provat?

Svar på tråden IVF med lägre AMH