• levandecharader1

    IVF med lägre AMH

    Intressant inlägg! Jag har gjort tre ivf-behandlingar med långa protokollet alla ggr. Första gången fick det avbrytas då jag inte fick tillräckligt många blåsor. Andra gången fick jag ett ET och ett FET varav FET blev en graviditet men missfall i v. 13. Nu kör vi igen och fick idag på första VUL efter 9 dagars sprutor (med maxdos som alltid) veta att jag inte verkar få tillräckligt stora och många blåsor och det kanske avbryts. Vi ska dit på måndag igen och kolla. 

    Jag har haft totalt 3 missfall. Första graviditeten blev till efter en ägglossningsspruta, missfall v. 6. Andra under nedreglering med Synarela, dvs. en spontangraviditet, missfall i v. 9 efter att ha sett hjärtslag. Tredje efter FET, missfall v. 13 efter att ha sett ett livligt och växande foster många ggr på UL. 

    Mitt AMH är på 0,5 och jag är nyss fyllda 35 år. 

    Vi ska till hösten välja en klinik via landstinget och vill också få en klinik som är öppna för att testa lite och inte bara stirra sig blinda på det man "ska" göra samt hänvisa direkt till äggdonation. Nu vet jag inte var du bor men i Sthlm har vi iaf fått indikation på att Stockholm IVF och Eliva kan tänka lite mer utanför boxen - men vi har ju inte testat själva så det är bara vad vi har hört. 

    Följer detta inlägg för att se om det kommer in fler tips!

  • levandecharader1

    Kan också addera att vi nyligen har gjort en missfallsutredning och att alla prover, även testet för kromosomavvikelser, ser helt normala ut. Otur kallar man det... 

Svar på tråden IVF med lägre AMH