• Wed 29 Dec 2021 20:28
    365479 visningar
    3955 svar
    3955
    365479

    Vi som försökt en längre tid - första barnet

    Hej alla!

    Har försökt med barn från och till sen 2015. Vi har gjort en utredning men till våren blir det IVF om inte något händer. 2016 var vi gravida så därav har man någon förhoppning trots att det gick åt skogen. Är livrädd för att göra IVF så har väl dragit ut på det även därav? men, nu sitter man här dagarna innan mens och får för sig. Har BIM -4 och fick superneg på ett predictor early imorse så mens är dessutom mer eller mindre bekräftat påväg. Men hur i allsindar kan man va så dum & tro annat? Det är väl hoppet i guess! Hoppas det går vägen för alla här.

  • Wed 29 Dec 2021 20:33
    Madooo skrev 2021-12-29 11:42:17 följande:

    Hej allihopa!

    Hoppar in som ny här i tråden för att försöka finna lite stöd och pepp i att jag inte är ensam i situationen att försöka bli gravid månad efter månad utan att något händer. 

    Jag och min sambo har försökt att bli gravida i 1 år nu men har hittills inte lyckats. Jag har regelbunden mens och får positiva ägglossningstest ungefär samma dagar varje månad. Den här månaden har mensen varit lite sen, så jag blev glad och tänkte att NU kanske det har tagit sig.

    Jag skulle ha fått mens igår den 28/12, och jag har alltid spottings/bruna flytningar några dagar innan mensen kommer igång så de skulle ha kommit kring den 24/12. Men denna månad har jag inte fått några spottings så därav hoppet... tills idag!! Jag blir så less! Har haft lite bruna flytningar nu på morgonen så nu kommer ju säkert mensen komma :( HUR håller man hoppet uppe att det någonsin ska ta sig? Usch. 

    Jag vet att ett år inte är lång tid egentligen, och att det finns de som har det mycket värre! <3 Men det är ändå jobbigt!


    Åh, förstår dig! Har hållt på i vad som känns en evighet. Trösten kanske får vara att man kan få hjälp? Men håll i och håll ut. Ingen avgör heller känslan för vad som känns långt, det är din känsla och den är lika jobbig oavsett. Lycka till! <3
  • Sat 15 Jan 2022 09:00

    Hej!

    Skulle ni tolka detta som stegring? Har gjort otaliga test men kände spontant att jag måste fråga, är lite osäker på hur vi ska tolka de - ligga typ om 24 timmar?

Svar på tråden Vi som försökt en längre tid - första barnet