Svar på tråden Badar du ute i sommar?
 • Anonym (Jag)
  Ons 9 jun 19:19
  107 visningar
  94 svar
  Inlägg från Anonym (Jag) Visa alla inlägg

  Badar du ute i sommar?

  Nej, jag badar inte ute av flera skäl. Jag ser överjävlig ut och vi har småbarn. Förr älskade jag att bada, men det var för just badandets och solandets skull. Jag har aldrig velat "visa upp mig" och jag har aldrig haft nåt att visa upp. Däremot var jag smalare och brunare en gång i tiden och nu skäms jag.

 • Anonym (Jag)
  Tor 10 jun 18:27
  #48

  Åh, vad jag beundrar er som badar trots extra "fläsk", ärr och skavanker!  {#emotions_dlg.flower}   För egen del känns det som jag hellre skulle dö än visa mig i bikini för folk. Jag ogillar att ens vara fullt påklädd bland folk- så mycket skäms jag! Och då är jag ändå en som helt struntar i hur andra ser ut. Varför skulle då folk bry sig om mig? Men det slår slint i huvet helt enkelt. Synd för vi har en egen badstrand och 2 småbarn som nog skulle uppskatta att få bada. Finns det baddräkt med extra tyg som hänger ovanpå magen?

 • Anonym (Jag)
  Fre 11 jun 13:55
  #67
  MrsJenka skrev 2021-06-10 23:03:16 följande:
  Jag tror att du skulle må bra av att följa lite kroppspositiva konton på tex. instagram. Jag är också uppvuxen i en ytlig släkt där det sågs ner på tex. övervikt, o jag var stor som barn så tanken på att visa mig i bikini för släkten är inte superlockande. Men även jag har två små barn (och ett i magen just nu, så jag är stor!) som jag vill lära att alla kroppar är bra kroppar. Maken älskar min stora rumpa! Jag har inställningen att jag inte vill visa mina barn någon osäkerhet kring min kropp eftersom det kan smitta dem. Jag vill istället kunna sitta i bikini med stor gravidmage, vätskefylld kropp och övriga skavanker och bara njuta av hur fria och glada barnen är. Om någon tycker att jag är ett tjockt träsktroll så bjuder jag på det, för min familj älskar mig och min kropp, och jag tittar faktiskt inte på andra på stranden - utan umgås med de jag är där med. Och jag förutsätter att andra som är där gör likadant.
  Det låter som en härlig inställning. Tyvärr har jag så mycket mer än bara kroppen mot mig så jag är på min vakt konstant bland folk. Är helst bara hemma.
Svar på tråden Badar du ute i sommar?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...