Inlägg från: Anonym (Mermaid) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mermaid)

    Badar du ute i sommar?

    Gillar bada ute och i havet men gillar inte att visa upp mig. Glädjen av sol och bad lyckas än så länge överglänsa mardrömskänslan av att gå i bikini och tvingas till stränder med massa folk i brist på ensamma och lugna platser,

  • Anonym (Mermaid)
    annananonym skrev 2021-07-24 16:11:42 följande:

    Jag anser inte att jag "visar upp mig" när jag badar i bikini på stranden. Sen vet jag om att jag ser väldigt bra ut trots att jag fyllt 50.


    De som ser bra ut får nog ofta den stämpeln på sig att de visar upp sig. Men vad ska man annars göra på stranden. Man hade nog fått fler blickar om man kom i heltäckande kläder.
  • Anonym (Mermaid)
    Anonym (Solklart) skrev 2022-05-04 10:34:51 följande:

    Ibland hör man att man ska känna sig stolt över den man är. Du duger precis som du är. Man måste inte vara perfekt.
    Njut av livet, så länge det varar.
    Ja, livet skulle kännas roligare och lättare att njuta av, om man slipper höra gliringar från kvinnor om hur ens kropp ser ut.


    Det där är bara något man säger även om det borde vara en reell sanning och den enda faktiskt. En kropp är materia vi inte valt eller har kontroll över. Vi vissnar från tidig ålder och får resten av tiden låtsas att vi accepterar oss själva för att inte verka svaga och falla in i en depression.
    Att kommentera andras kroppar ser jag som väldigt ungt eller att man själv är osäker. Hade någon kommenterat min hade jag snoppat av dem i vuxen ålder och inte orkat bry mig, men det som präntats in en som liten blir ofta svåra komplex man får leva med och det är olyckligt. Jag kommer aldrig att gilla min kropp och varje steg i bikini inför andra kommer att utföras under medvetet obehag, men inte fan kommer det att stoppa mig från att bada (det fucking bästa jag vet) likaså sola, och att klämma in mig på en ganska fullproppad strand som jag hatar egentligen. Avskyr folkmängder, men där jag bor existerar inga folktomma stränder, så bara att bita i det bittersura äpplet och våndas.

    Vad jag tröstar mig med är att de allra flesta, vi talar hundratals säkert tusen en het sommardag, ser ganska fula och operfekta ut och ser  inte särskilt mycket bättre ut än jag. Endast kanske 5-10 st har såna kroppar jag skulle kunna dö för att ha fötts med men herregud. De är ofta under 20 och är en bråkdel. Så mitt råd till dig är. NJUT AV STRÄNDER; SOMMAR, DIN KROPP SÅ LÄNGE DEN FUNGERAR, OCH KÄNN VATTNET OMFAMNA DIN MÄNSKLIGA KROPP SOM SERVAR DIG:)

    Du är vuxen och ingen människas (kvinnas åsikt bekommer dig längre och kan beröra dig)
  • Anonym (Mermaid)
    Anonym (Solklart) skrev 2022-05-05 11:59:38 följande:
    Ja, hos mig sitter det djupt, det är därför som jag inte tar av mig på stranden, och inte heller badar.
    Kvinnorna som kommenterade var inte unga, dom var runt 40-50 år då.
    Jag tycker att kvinnor kan tänka på vad dom säger till klllar ibland.
    Tror du råkat ut för några väldigt korkade, ytterst ovanliga och elaka kvinnor. Men
    bara KOM ÖVER det och visa att du är herre på din egen täppa. ATTRAKTIVT: Vad ska de göra. Springa efter dig och bita dig eller uppmärksamma alla om din strandnärvaro i megafon. Knappast. LEV HÄR, LEV NU! Finns det något du kommer ångra på din dödsbädd är ältet och andras kontroll över alla dina komplex och bortvalda erfarenheter.
Svar på tråden Badar du ute i sommar?