Inlägg från: Anonym (Dålig mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dålig mamma)

    Älskar inte mina barn

    Vet inte hur jag ska börja. Men jag är så fruktansvärt trött på mina barn, jag känner bara mer och mer avsky för varje dag som går. Dom bråkar och jag blir galen. Jag är världens sämsta mamma, jag vill inte vara deras mamma längre! Idag sa jag att jag önskar dom vore döda, att dom ställde sig framför ett tåg så jag får begrava dom. Jag har hotat dom att jag ska flytta ifrån dom. Jag orkar inte längre! Jag orkar inte vara en mamma som känner så som jag gör, jag vill bara lämna min familj och gå! Jag vill inte vara gift längre! Jag vill bort från allt! Allt allt allt!!

  • Svar på tråden Älskar inte mina barn
  • Anonym (Dålig mamma)
    Anonym (Ee) skrev 2021-06-09 23:31:46 följande:

    Ja då är det dags att kontakta både vården och socialtjänsten. Nu.


    Varför?
  • Anonym (Dålig mamma)
    Egon den stora skrev 2021-06-09 23:32:12 följande:

    Vissa perioder i livet är sådana. Sen kämpar man på och kommer vidare i alla fall. När man ser tillbaka kommer man mest ihåg det bra i alla fall.


    Tack! Jag önskar att jag kunde blicka framåt och se ett ljus i tunneln..
  • Anonym (Dålig mamma)
    lövet2 skrev 2021-06-09 23:36:20 följande:

    Du har tre alternativ:

    Du inser att du är sjuk. Något är på tok. Därför låter du pappan ta över ansvaret för barnen medan du söker vård. Kanske det är något du kan medicinera men kanske det är något som tar en livstid att reda ut.

    Du bestämmer dig för att du är olycklig pga barnen. Då lämnar du man och barn utan att se dig om. De har det bättre utan dig.

    Du vet inte vad som är fel och vill ha enklast möjliga lösning. Du orosanmäler dig själv på socialen och begär att barnen ska få flytta till fosterhem. Det fungerar bara om de inte har någon pappa som kan och vill ta hand om dem.


    Tre alternativ? Vad jobbar du med som verkar vara expert? Inget av dina expertråd löser problemet.. har du fler expertråd?
Svar på tråden Älskar inte mina barn