• Thu 10 Jun 2021 17:24
    248 visningar
    18 svar
    18
    248

    En stor fet jäkla lögn!

    Vad finns att hantera? Det finns ju inte något mer att säga till en sån person. Allt förtroende skulle ju Vara borta och jag skulle inte kunna dela något känsligt längre.

    Tyvärr har jag stött på den typen av människa vid vissa tillfällen. Det verkar som att dom får någon kick av att ljuga och dom vill egentligen inte, men till sist blir dom så intrasslade i sina historier så dom måste typ antingen erkänna eller sticka. En del väljer till och med att ta självmord.

    Stötte på detta fenomen första gången i lumpen och blev sedan lite intresserad av själva grejen. I ditt fall kanske han tjänare lite på sina berättelser eftersom han fick uppmärksamhet, men i det fallet jag var med om så fanns absolut noll att tjäna. Han bara ljög för sakens skull och kunde inte komma ur det. Lite som Ett tvångsbeteende

    Detta är hans personlighet och den kommer inte att kunna ändras även om han kanske vill det innerst inne.

  • Fri 11 Jun 2021 20:25
    #17
    Anonym (Amanda) skrev 2021-06-11 11:07:08 följande:

    Han har gjort saker som man både tjänar på och som de inte finns något att hämta. 

    Det känns nästan lite som att det måste vara "värre, sämre, mer synd om" honom som om det är enda sättet han tror att folk kan tycka om honom på. 


    Ja då är det helt enkelt sådan han är. Du kan inte ändra honom och kanske är det så att han själv inte kan ändra sig heller. Det funkar ju inte att du hela tiden går runt och funderar på om du kan lita på honom.
Svar på tråden En stor fet jäkla lögn!