Inlägg från: Anonym (Kimchi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Micro-otrohet

    Det är vad jag kallar microotrohet. Ingen lämplig konversation. Även om hon säger att det var envägs. Hur har ni det nu i förhållandet. Har ni satt er ner och oratat om var ni vill. Vilka mål ni har både tillsammans och individuell utveckling.

    Om ni ska ha en sund relation är du tvungen att bearbeta och lägga detta bakom dig. Det kan inte gnaga i huvudet hela tiden och ev anklaga henne. Då blir ni aldrig fria. Dka det skava är det ingen idé att fortsätta relationen.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-06-12 09:16:29 följande:

    I dag har vi det ganska bra faktiskt. Ibland tänker jag inte alls på detta men så dyker det upp något som gör att jag blir påmind. Vi har pratat en hel del om vad som hände och vi bestämde att vi skulle gå vidare. Vi har stora planer framåt. Men jag tyckte aldrig att jag fick veta varför hon gjorde detta, svaret var bara vet inte, det köper inte jag.

    Jag förstår att det inte funkar att jag ska ha detta i huvudet, jag vill verkligen släppa och gå vidare. Behöver verkligen tips för att komma vidare.


    Låter fint att ni har det bra nu! Då finns det något att jobba vidare på. Kanske det kunde vara bra att ni tar några sessioner familjeterapi. Kunna få berätta och lyssna. Hantera när det dyker upp. Vad du vill din fru ska göra och tvärtom.

    Den andre mannen är en dyngröv som vill splittra. Tycker att frun får säga till honom på skarpen att lägga av. Eller varför inte tillsammans. Ni ska inte ta råd om att byta träningsställe eller flytta. Ni behöver täppa till käften på den andre mannen. Visa att du och frugan står starkare och enade samt har gått vidare. En kort nick till hej räcker. Att ignorera ger bara bränsle för honom.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (man) skrev 2021-06-13 09:48:58 följande:

    Håller inte med alls. Man ska passa sig för psykopater, man vet aldrig vad han tar sig till.


    Absolut ska man passa sig för psykopater. Bara att tyst lämna och gå vidare.

    Var har du uppfattat mannen som psykopat? Jag gissar att han är en vanlig skitstövel.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (man) skrev 2021-06-13 09:57:26 följande:

    Han verkar vara manipulativ och ha en grandios självbild.


    Vilken karl är inte det??

    Förstår hur du menar men vi håller tumme att det inte är det men håller med im att han verkar ihärdig.
Svar på tråden Micro-otrohet