Inlägg från: Fuskandeman |Visa alla inlägg
  • Fuskandeman

    Åldersskillnad

    Hej

    Jag vet att denna fråga kommer skapa många diskussioner och är ett ganska känsligt ämne men jag gör ett försök för att få sakliga och faktabaserade svar.

    Jag har en sambo som är i min ålder, som jag älskar otroligt mycket och vi har bra sex osv. Som ett förhållande skall vara.

    Mitt dilemma är att jag för ett par år sedan hade en flört med en kvinna i 40års åldern, jag var 25 då? och jag föll för charmen, lättheten och det intellektuella som kvinnorna i hennes ålder har. Detta gör att jag börjat tänka mycket på kvinnor i den åldern mer och mer även när jag har sex med min sambo.

    Jag vet inte hur jag skall röra mig i detta ?dilemma? när mina tankar tänker på hur enkelt jag matchade på ett annat plan med den kvinnan och hennes väninnor också.

    Min sambos vänner får mig inte att känna samma sak..

    Någon som har bra tillägg i detta? Det får vara både kritiska tillägg men gärna konstruktiva diskussioner.

  • Svar på tråden Åldersskillnad
  • Fuskandeman

    Kloka tankar!

    Det tackar jag för, bra med lite konstruktiva tankar.

    Ja konsekvenserna måste man alltid vara beredd på att ta i detta, jag känner som du skriver att äldre kvinnor är inte lika tafatta och omogna därav dras jag mer till äldre kvinnor.

    Anledningen till att jag inte fortsatte med min kk är faktiskt att hon gick tillbaka mer till sin man, hon kände att deras kärlek hade stärkts av hennes ?snedsteg? och det respekterar jag fullt ut :)

Svar på tråden Åldersskillnad