Inlägg från: Anonym (Lust) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lust)

    vilken porr/fantasi går ni igång på och varför

    Vilken porr/fantasi går ni igång på och varför?

    Själv går jag igång på interracial både visuellt och som berättelser.
    Jag har funderat varför det tänder mig, eftersom jag inte har någon som helst önskan typ Cockold eller så. Jag har kommit fram till att jag fantiserad om att bli kroppsligt åtråd av kvinnor på det sätt som män åtrår kvinnor. Jag vet ju att kvinnor inte åtrår mig på det sättet och för att göra illusionen trovärdig måste det till nåt mer där av svart/vit och kvinnornas begär efter de stora svarta.

    T

  • Svar på tråden vilken porr/fantasi går ni igång på och varför
  • Anonym (Lust)
    Anonym (Nästan samma) skrev 2021-06-24 08:08:39 följande:

    Något jag inte tycker är så sexigt, men roligt är porr som går ut på att någon i familjen fastnat nånstans. Kanske i soffan eller tvättmaskinen. Sedan leder det till något annat. Help! Im stuck stepbro! Träffar jag nånsin en kille skall jag göra så. Låtsas fastna på olika ställen och se om han fattar vad jag är ute efter.  


    Det hade varit ett riktigt roligt rollspel
  • Anonym (Lust)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-06-24 10:00:12 följande:

    Fantasier om att träffa män.
    Varför? För att jag går igång på det Skrattande


    Det var lite oväntat, i andra trådar du skrivit i får uppfattningen att yngre kvinnor är något du tänker på.

    Har du varit sexuell med någon man någon gång?
  • Anonym (Lust)
    Anonym (Nästan samma) skrev 2021-06-24 07:24:31 följande:

    Gillar också interracial, fast med svart kvinna vit man. Både i porr om jag nu ser på det men även som par i film och tv-serier. När Rick och Michonne blev ett par (Walking dead) blev jag jätteglad.

    Är adopterad från Afrika. Vet inte om det är det fetischen kommer ifrån?


    I vilket fall så är den visuella kontrasten mellan svart och vit rent visuellt väldigt sexigt. Bara en hand på magen är otroligt sexigt när det är blandat.

    Har du någon gång upplevt att nån varit tänd på dig på grund av hudfärg?

     
  • Anonym (Lust)
    Anonym (Sec) skrev 2021-08-24 15:49:46 följande:

    Tycker det är upphetsande med kukar och tanken på att suga/runka av dem. Just att tillfredsställa en man och låta honom komma i min mun är väldigt eggande att fantisera om. Tänker mig att det är en äldre man och att han kanske har ögonbindel på (då det skulle kännas konstigt att se varandra - jag är också man). Så öppnar jag gylfen och börjar suga hans hårda kuk tills han tömmer pungen i munnen på mig och jag sväljer all sperma.


    Att inte veta vem den andre är är väldigt eggande, tanken att gå in i ett rum som är så svart att ingen ser något och sen bara ge sig hän åt hämningslöst sex och sen gå ut åt var sitt håll.
  • Anonym (Lust)
    BlaxkDream skrev 2022-06-18 10:41:34 följande:

    Något som jag verkligen går igång på är anonym blindfold sex.

    Anledningen skulle jag tro är just spänningen av att motparten inte kan se mig eller vad jag gör.
    Speciellt extra blir det ihop med en Hotwife / Coukold par där denne kanske tror att det är någon annan först ända tills motparten känner skillnaden.

    Inte lika udda men går igång på att tillfredsställa upptagna tjejer och tycker det är speciellt spännande om deras respektive inte känner till det hela.


    Fantasi jag inte tänkt på innan men    tanken är väldigt upphetsande att inte se den man har sex med och inte veta vem det är. Bara känna varandras kropp och lust och bara helt släppa taget.
Svar på tråden vilken porr/fantasi går ni igång på och varför