Inlägg från: Anonym (Alle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alle)

    Följas åt med vikt och träning fram till 1 okt ( forts. Midsommartråden)

    Jag vill vara med!

    Nuvarande vikt är 73 kg till mina 1.73 m. Målvikt 67, vilket var min vikt före graviditet.

    Jag har börjat att springa 3 gånger/vecka och kommer fortsätta med det.

    Min plan är att bli bättre på att planera måltider så att maten blir okej, och inte hela tiden blir onyttiga nödlösningar. Ska även försöka begränsa godis/snacks/kakor till en dag i veckan.

  • Anonym (Alle)
    September1518 skrev 2021-07-01 23:49:16 följande:

    Roligt mål att komma ner till din vikt du hade innan graviditet. Vill du nå den vikten till oktober?

    Försök att hitta bra snabba rätter som även är nyttiga. T.ex en låda cocktailtomater, fetaost, bönor och andra grönsaker att snabbt röra ihop till en sallad. Eller förbered för pasta- och potatissallad i kylen och släng ihop när det är dags att äta. Något alternativ av snabb nödmat alltid redo. Det gäller att bara köpa hem godis just den dag du får äta det och just den mängd du får äta. Annars är risken himla stor att det spiller över på andra dagar :)


    Nja, jag har inte direkt något tidsmål. Mitt mål är inte att ?banta? eller göra en snabb viktnedgång utan snarare hitta en hälsosam kost som passar för hela familjen. Men med två små barn som är kräsna och en man som är hopplöst dålig på att laga mat blir det lätt typ makaroner och köttbullar. Så att alltid ha nyttig nödmat redo låter som en väldigt bra plan! :)
Svar på tråden Följas åt med vikt och träning fram till 1 okt ( forts. Midsommartråden)