Inlägg från: Anonym (Linn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linn)

    Följas åt med vikt och träning fram till 1 okt ( forts. Midsommartråden)

    Hänger på. Testat 16-8 sedan cirka 10 dagar tillbaka och det känns hållbart, såhär kan jag leva. Tror jag, har iofs semester nu, får se hur det går när jag börjar jobba. Samt om det ger några resultat på vågen...

    172 cm, 78 kg. Smugit sig på sakta. Vill helst ner under 70.

  • Anonym (Linn)
    September1518 skrev 2021-07-09 15:39:23 följande:

    Kul att du hittat något som fungerar, hoppar du frukosten då? Kanske det funkar bra när du kommer tillbaka till jobbet eftersom du hunnit vänja dig vid det :)

    När skulle du vilja nå dit eller kör du på så får det ta den tid det tar? Har det hänt nånting på dessa 10 dagar på vågen?


    Jag hoppar frukosten ja, som jag ändå inte tycker så mycket om men lärt mig är SÅ viktig. Och småäter inte kvällstid vilket kanske är min stora last. Brukar vara hungrig vid tiotiden, men tar jag ett stort glas vatten då brukar det släppa. 12-20 äter jag nu, bör bli 11-19 när jag börjar jobba eller kanske 11-20 om vikten kan stabiliseras även på det. Har dock druckit kaffe med en liten skvätt mjölk till frukost. Är det väldigt dumt med mjölken? Har faktiskt inte vägt mig på dessa tio dagar. Men känner mig kanske lite lättare. Tyckte att jag hade en konstig kroppslukt första två dagarna men inte längre.
  • Anonym (Linn)
    Anonym (50) skrev 2021-07-11 01:24:30 följande:

    Gick nästan inte ner något alls den här veckan, 0.2kg bara. Så det var ju tråkigt, men jag är iaf 0.2 kg närmare målet som nu bara är 1.5kg bort!


    Åt rätt håll i alla fall. Heja heja!
  • Anonym (Linn)

    Jag har varit både trött och hungrig i två dagar men idag känns det mer som vanligt. Dock lite ont i halsen, känner igen att jag ofta blir sötsugen när jag håller på att bli sjuk, innan det brutit ut. Har inte fuskat med mina ättider men det har blivit lite mer ätande, mest bröd som annars nästan försvunnit ur min kost sen jag började hoppa frukost. Inte jättenyttigt kanske men inte värsta tänkbara heller.

  • Anonym (Linn)

    Jag skaffade mig en våg till slut. Blev besviken när den stod på 78, min startvikt. Sen vägde jag mig på kompisens våg, den jag vägde in på, och den visade 75. Vilken som nu har rätt spelar mindre roll egentligen. Jag känner skillnad, jag är bekväm i shorts, jag kan ha bikini på stranden utan att tänka på min kropp. Att jag hittills tappat ungefär 3 kg känns rimligt. Att jag hittat ett sätt att äta jag känner mig bekväm med där jag inte offrar livskvalitet eller går och tänker på mat från morgon till kväll känns bra.

  • Anonym (Linn)

    Det går väldigt långsamt på vågen här men kläderna sitter bättre. Jag känner mig smalare men vet inte om det är mest inbillning.

    Fortsätter med 16-8 som riktlinje då jag tycker det är enkelt att följa.

    Frukost: citronvatten, kaffe

    Lunch: halva tallriken grönsaker, halva "vanlig mat"

    Mellanmål: frukt/osötad yoghurt med bär/bröd/inget. Oftast, men ibland blir det nåt fika.

    Middag: som lunchen, något mindre portion

    Efterrätt: en liten mörk chokladbit oftast. Sen har jag inget mer sötsug under kvällen, hoppar jag denna blir kvällen jobbigare

    Kvällsfika: te

    Dryck: vatten, kaffe, te. Bubbelvatten när jag vill lyxa till det. Cirka två glas mjölk i veckan, alkohol (öl eller vin) kanske var tredje vecka. Ingen sötad dryck som saft, läsk eller juice alls.

    Fattar att det inte är någon superdiet och kanske inte ska vänta mig snabba resultat. Vill hellre hitta nåt som känns långsiktigt hållbart.

    Går till jobbet fyra dagar i veckan och försöker hinna lunchpromenad den femte (30 min promenad enkel väg). Tränar mig ordentligt svettig en kväll i veckan, det är väl lite för lite, men just nu vad jag får ihop.

Svar på tråden Följas åt med vikt och träning fram till 1 okt ( forts. Midsommartråden)