• Rårakan

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej! Jag är gärna med i gruppen:). Är 36 år och jobbar på barn nr 3. Har två stora barn innan som är 9 och 12 och nu hoppas jag och mannen på en till.

    Hade jättelätt att bli gravid med första barnen och när vi började försöka i januari i år så blev jag gravid direkt. Tyvärr blev det missfall i v 13? efter det har jag haft mens 2 gånger och nu på söndag är det BIM men jag tror inte det blivit ngt den här månaden tyvärr.

    Lycka till alla!!!

  • Rårakan
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-07 14:38:00 följande:

    Hej!

    Är 36 och försöker få till ett syskon till vårt troll. Har försökt sedan i augusti/ september förra året så allt börjar kännas rätt hopplöst nu. Varit gravid 2 gånger under tiden med 1 tidigt mf och ett sent avbrytande pga grava missbildnigar. så har trots allt varit gravid i nästan 6 månader under året men vad hjälper det när man är tillbaka på noll igen? 

    Förlåt för negativ energi :( Men hade så hoppats på att det skulle ha tagit sig denna månaden så kom mensen och då blir jag alltid extra ledsen och ser det mesta i svart. Bim 30/7.


    Känner igen mig i det du skriver om att vara tillbaka på ruta 1. Av den totala tiden vi försökt bli med barn har jag varit gravid typ hälften. Fick mf i v 13 och det var en chock. Man tror ju att det ska vara lite safe då. Hade sett hjärtat slå i v 8. Men men?

    Tror vi kan ta lite negativ energi, är säkert fler som känner igen sig. Min upplevelse efter missfallet är att det är väldigt tyst runtomkring, dvs få som frågar hur det är eller hör av sig, så då kan ju det vara skönt att få skriva hur man känner här på FL.
  • Rårakan
    ZTE skrev 2021-07-14 15:31:13 följande:

    Hej!

    Har inte skrivit på länge men har varit lite upp och ner i livet men börjar bli bättre och snart är det semester och med det vill jag berätta att jag plussade idag för några timmar sedan :D

    Har testat med rfsu stickor som visade svaga streck så vågade inte tro på det förrän jag tog ett test från CB som visade ett tydligt + direkt :) så nu jagar jag en bra gravid app, någon som har tips på en bra?

    Håller tummar o tår för er som kämpar, ge inte upp hoppet <3


    Grattis! :)

    Jag gillar preglife men tycker även libero har bra veckobeskrivning.
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida