• Anonym (Lugnt­)
    Sun 11 Jul 2021 01:08
    1647 visningar
    16 svar
    16
    1647

    Produktionssex hur skapar ni lust?

    Försök att inte prata så mycket barn och graviditet, händer det så händer det och försök ha sex när ni är sugna istället. Prata inte om ägglossning med honom (typ nu har jag ägglossning och nu måste vi ligga). Alternativt prova något nytt i sängen, "dominant och undergiven", byt roller. Kolla på porr tillsammans? Ha sex utan fokus på att få honom att komma i dig några gånger så det känns mindre pressat till nästa gång.

  • Anonym (Lugnt­)
    Sun 11 Jul 2021 12:38
    #16
    Anonym (Petra) skrev 2021-07-11 11:00:19 följande:

    Förstår inte det här med att inte berätta för mannen när man har ägglossning. Man är väl två om det, ska kvinnan bära all stress och planera själv. För mig låter det märkligt.

    Med det sagt, för att slippa produktionssex behöver man ligga regelbundet. Man behöver inte ligga varje dag, varannan till var tredje räcker gott och väl. Då kommer ni lyckas nångång.


    Känner man stress av att ha koll på ägglossning så skulle jag avråda att ta ägglossningstest och följa appar och temperatur. Känner killen press att "nu måste jag komma i henne för hon har ägglossning" så är det nog bättre att vara tyst om det, även om man är två om det
Svar på tråden Produktionssex hur skapar ni lust?