Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Gillar inte att bli slickad - är det bara jag?

    Samma här, gillar det inte alls. Känns som att bli tvättad med en särdeles mjuk trasa, just som att bli slickad, och inte på nåt slags erotiskt sätt utan mer som man skulle slicka på en glass. Har ändå upplevt ett flertal olika killar som försökt. Sen en sak som jag inte alls gillar (och som min man envisas med att göra) är när killen tittar upp på en med sina stora ko-ögon, jag gillar inte att bli tittad på så där och dessutom ser de så dumma ut också. Det är riktigt avtändande.

  • Anonym (A)
    Anonym (E) skrev 2021-07-12 22:46:14 följande:
    Hahaha! Vilken beskrivning - stora ko-ögon! Vet precis vad du menar? Tidigare har jag tyckt exakt så, och det har liksom varit att killen har slickat för MIN skull, och då har jag inte kunnat slappna av alls. Som att de gör det lite pliktskyldigt och att jag ska visa tacksamhet, och om jag inte njuter blir deras ego sårat.

    Min man nu slickar för SIN skull. Han älskar det. Han blir superkåt av det och stenhård. Och blicken jag får från honom är helt dimmig av kåthet. Jag har aldrig känt mig så sexig någonsin! Och plötsligt kan jag slappna av fullkomligt, och jag får superorgasmer!
    Ja men lite så, och så känns det ibland typ som "titta vad duktig jag är nu, klappa mig på huvudet lite, åååh så skönt du tycker att det är!", näej.... Fått höra att killen vill se en njuta, jag blir för självmedveten om nån ska stirra på mig på det där sättet x) Inte hela tiden men ändå...

    Låter som du hittat en härlig balans med den här mannen då! ;) :D
Svar på tråden Gillar inte att bli slickad - är det bara jag?