• Anonym (Föred­rar massag­e och sexiga kovers­atione­r)
    Mon 12 Jul 2021 23:14
    1866 visningar
    38 svar
    38
    1866

    Gillar inte att bli slickad - är det bara jag?

    Håller med de flesta här i tråden om att det är otroligt överreklamerat och mer otympligt och obekvämt de flesta gånger än skönt. Har varit med om alla varianter från den där självmedvetenheten "typ allt fokus på mig" och att vara tacksam, pliktskyldigheten, koögonen hihihi, kanske visserligen inte helt lätt för någon att ligga så där dubbelvikt med nacken och mer eller mindre kvävd mellan blygdläppar och lår alla gånger. Ofta kniper man ju ihop låren också runt deras öron vilket gör att responsen och flämtningarna kan vara svåra att höra...Jag kan ha väldigt svårt att komma och behöver ha fria ben för att kunna spänna dem i olika vinklar vilket vissa inte fattat och istället blockerat mina ben och hållit fast dem vilket gjort det hela än mer oskönt.

    Har också upplevt killarna som inte gillar det själv vilket märks lång väg eller de som stressar en och bara vägrar ge upp förrän man kommit fast man vet att man aldrig kommer att komma och hur besviken man kommer att göra dem. Ofta är den typen av män snarast besatta av kvinnokönet och ser slickandet som en tävling att vinna. För en sådan man är jag nog en stor besvikelse kan jag tro.

    Några få gånger då jag verkligen gillat att få oralsex har det varit väldigt avslappnat eller djuriskt och med personer som jag känt helhjärtat älskat det och blivit kåta av själva upplevelsen själv. Men jag föredrar att göra det på andra utan tvekan och skulle själv aldrig vilja vara med någon som inte älskade det. Killar jag varit med har nästan kunnat skippa samlaget eftersom oralsexet har gett dem så otroligt mycket mer njutning. Verkar väldigt skönt att bli avsugen som kille.

Svar på tråden Gillar inte att bli slickad - är det bara jag?