• Anonym (Dahlia)

    Han den jäveln, nu får han dra lasset själv. Otrogna as.

    Jag är glad för din skull att du agerade med kraft.

    Det känns nog betydligt bättre att själv ta beslut än att gå och vänta på att den andra parten eventuellt öppnar truten och lämnar.

    Och det är rätt enkelt om man inte har barn ihop. Jag antar att du/ni inte ville ha barn heller, eftersom ni är i den åldern och inte har barn redan?

    Bygg din borg i ditt nya hem, slicka såren och lev ditt bästa liv så får du se om det dyker upp något bättre vid horisonten. Man kan vara särbo länge, det var min väninna i sex år efter ett tidigare svek. Men till sist blev hon övertygad av en man som jag också bara kan säga att han är en stjärna.

    Hon fick bröstcancer när de hade dejtat i bara några månader och han stod bredvid henne som en lugn klippa i vått och torrt under hela det eländet i drygt två års tid, och nu har de ett otroligt trevligt liv ihop. Han hade precis vuxna barn och hon vill inte ha några så det är perfekt.

    Ta hand om dig!

  • Anonym (Dahlia)

    Jag rekommenderar kokta makaroner under täcket vid fotänden av sängen...för den där slemmiga känslan... 

  • Anonym (Dahlia)
    Anonym (Vänta lite) skrev 2021-10-07 20:20:42 följande:

    Så du drog så fort du såg det lilla på skrämen? Bara sådär? Jag förstår att man kan bli förbannad, men att dra på en gång? Tänk om hon skrev något stil med: ''Jag ligger i sovrummet, om du ringer, så svarar jag nog inte för jag har somnat''.


    Eller jag vet inte...Du drog på en gång. Han måste ju ha gjort något mer, för att du drog sådär snabbt? Det låter mer som om: ''Det var sista droppen''-grej. Eller?

    Vad säge rhan, när han ''Talar i cirklar''.

    Jag försvarar inte honom, jag vill bara förstå.


    Då kan man trycka "visa endast" och åtminstone läsa TS alla inlägg innan man gör bort sig.
Svar på tråden Han den jäveln, nu får han dra lasset själv. Otrogna as.