• Anonym (.)

    Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser

    Jag har röstat på partiet två gånger. Jag har övervägt tanken många gånger om att bli medlem i partiet. Jag har varit med på deras mötena ett par gånger och träffat själva Jimmie Åkesson en gång, både lyssnat och köpt hans böcker + fått dessa två böckerna signerade.

    Fortfarande tycker jag att partiet är just ett parti för mig. Ett samhälle som jag vill ha.

    Jag är inte rasist och ser inte heller partiet som ett rasistisk parti. Jag älskar Sverige! Därför blir alternativet för mig Sverigdemokraterna och inte parti som Alternativ för Sverige.

    Min stora rädsla är dock att människor kommer se mig som rasist. Givetvis kan jag förklara om jag får frågor. Men människor/vänner som inte vågar säga saker  och pratar bakom min rygg, då är jag maktlös.

    Jag är rädd för att förlora vänner och även min jobbkarriär. Jag vill jobba som KBT-Behandlare. Men om jag sticker ut som politisk aktiv och syns och hörs, så lär kanske folk minnas mig i den lilla staden jag bor i = Min framtida arbetsgivare kanske inte ger mig jobb.

    Jag tänkte på KD:s, som ett säkert ''kort''. Problemet är att KD, vad jag har förstått inte vill lämna EU, inte heller är de emot anhöringsinvandringen. KD skulle kunna vara ett parti för mig, men de verkar tycka att invandringen är bra, till skillnad från SD som vill begränsa antalet.

    Dessutom ligger SD ganska högt upp. Så jag förstår inte varför man fortfarande inte fått folk att förstå att det inte är ett rasistisk parti.

    JAG ÄR INGEN RASIST.

  • Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser
  • Anonym (.)
    Drottningen1970 skrev 2021-07-17 13:04:19 följande:

    Om du inte är rasist och heller inte fattar att partiet är både rasister och nazister så är du lurad helt enkelt.

    Engagerar man sig i ett sånt parti får man acceptera att normalfungerande människor tar avstånd.

    Vad tycker du om att SD som enda parti var de enda som inte fördömde ungerns lagar om att man ej får informera ungdomar om homosexualitet?


    Va? Det där stämmer inte..
  • Anonym (.)
    Anonym (Suck) skrev 2021-07-17 14:32:11 följande:
    TS, ingen kommer att veta att du är medlem i partiet................
    Jo..Jag skall vara en politisk aktiv = JAG vill kandidera bl.a. Och för att göra det, så bör man i första hand vara medlem.
  • Anonym (.)
    nihka skrev 2021-07-17 16:49:14 följande:
    Du kanske inte är rasist likt många andra som stödjer SD, men SD är fortfarande ett rasistiskt parti som kopplar ihop moral med ursprung och med ett eget ursprung som parti som inte tål att synas i dagsljus.

    Varför tror du detta sägs gång på gång och av så många om det inte finns en gnutta sanning i det?

    Hej och tack för ditt inlägg!


    Kan du berätta för i vilka punkter som säger att det är ett rasistisk parti?

  • Anonym (.)
    Anonym (McMuffin) skrev 2021-07-17 16:46:00 följande:
    Om du inte kan stå för dina åsikter oavsett vilka de är så ska du knappast bli politiker, kanske bättre att du blir hobby-tyckare på Flashback istället
    Du fick mig att tänka till ordentligt! Jag har faktiskt tänkt rejält på varför jag bryr mig så mycket om vad andra tycker och tänker. Varför kan jag bara inte köra mitt egna race, så får väl mina vänner lämna mig bäst de vill.

    Jag antar att jag är rädd för...Jag vet inte riktigt...

    Tack för ditt inlägg!!!! Jag vaknade till, tror jag!
  • Anonym (.)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-18 09:40:50 följande:

    Som företagare skulle jag inte tveka på att ej anställa människor som är emot demokrati vilket konstigt synsätt man löser om i tråden man blir faktiskt rädd på denna trångsynthet och flummighet.

    TS stå upp för dina värderingar du är värd respekt för din insikt om sanningen och vill dom inte inse det så är det deras problem.

    Kom bara ihåg sanningen och förståndet växer så dessa värderingar som spyr ut osanningar blir mindre och mindre snart är du i majoritet inom 1 år nästa val visar trenden att fördärvet är slut och folket slipper lidandet


    Jag tänker också att SD är en mycket sund parti. Vi är väl ändå i majoriteten redan? Vi ligger väl precis under Socialdemokraterna?
  • Anonym (.)

    Okej, nu tror jag att jag kommer att skicka ett mejl till SD. Jag tänker att jag vill kontakta SD och säga att jag är intresserad av att ta olika uppdrag och om det finns möjlighet att vara med i Ung Svenskarna eller om jag är för gammal för det. Info: Ung Svenskarna, så som jag förstått så får man vara med där för att förberedda sig till att bli politiker.

    Eller skulle mitt mejl bara utstråla om att jag är mentalt svag eller dylikt som bara ställer massa frågor som en förvirrad individ, som skulle bara leda till det motsatta  önskemålet?

    Jag kanske bara skall göra en ansökan, så lär jag kanske bli välkommen till min lokala SD-Förening.

    Vad tror ni?

  • Anonym (.)
    klyban skrev 2021-07-19 12:04:14 följande:

    Men det visste vi redan skulle ske och om det inte redan skett sedan länge.
    Du kommer passa bra in där och där man inte bryr sig om att ta reda på saker först.
    För att ifrågasätta något där i SD är inget som är uppskattat det allra minsta, för de har mött eran av alltid ha rätt och aldrig be om ursäkt.


    Om SD är ute och cyklar, hur kommer det sig att de är tredje största partiet? De ligger bara någon procent under moderatorerna. S är på topp, sedan M och därefter SD.

    Så då är alltså Sveriges befolkning konstiga, inte pålästa och allt annat som du påstår?
  • Anonym (.)
    Anonym (.) skrev 2021-07-19 12:12:08 följande:
    Om SD är ute och cyklar, hur kommer det sig att de är tredje största partiet? De ligger bara någon procent under moderatorerna. S är på topp, sedan M och därefter SD.

    Så då är alltså Sveriges befolkning konstiga, inte pålästa och allt annat som du påstår?
    Observera: Jag försöker inte alls vara nedvärderande eller otrevlig. Utan jag försöker förstå mig på människor som anser att SD är rasister och är ute och cyklar. Men samtidigt är Sveriges tredje största parti?

  • Anonym (.)
    klyban skrev 2021-07-19 12:18:15 följande:

    Det är intellektuellt svaga som kommer till SD, det är ingen tillfällighet man har så många lågutbildade där.
    Dessa är enkla att lura och enkla att kontrollera, de komemr en dag lära sig att SD är inte för dom.
    Så även du, och det kommer ta lång tid för dig att fatta det, för ifrågasätta är inte din sak märker vi.


     


    Vi andra som tänker på mer punkter i en fråga än populismen, vi ser rätt igenom SD politik och deras projiceringar de gör, och detta flyger er rätt över huvudet idag och ni har inte en susning det sker.(Och även om jag berättade det nu.)
    Men du kommer lära dig en dag, och då kommer du tänka tillbaka till detta inlägg och säga för dig själv, klyban hade visst rätt igen.


    Kan Moderatorerna vara något för mig då?


    Eftersom jag är insatt i att ha kontrollerad invandring + hårdare straff. För det är SD som lockar mig i den punkten men M verkar vara högt upp + verkar tycka lite som SD. Dessutom verkar M vara intresserad ava tt människor skall jobba.

  • Anonym (.)
    klyban skrev 2021-07-19 13:40:31 följande:

    Invandringen har varit kontrollerad i många år nu.
    Hårdare straff så ska du inte rikta blickarna till KD, för hårdare lagar gäller bara alla andra och inte de själva.


    Även hårdare straff kommer aldrig fixa gäng problemen och så länge de har kvar sina miljardinkomster.
    Vet inte varför vissa partier riktar in sig på fel sak, och inte istället tar tag i grundproblemet och löser det.


    Den kan ju inte ha varit kontrollerad, om man tar in väldigt mycket invandrare att vissa flyktingar var tvugna att sova utanför flyktingboende för att sedan åka tillbaks till flyktinglägren för att det togs in för många och det incidenten var inte så länge sedan.

    Moderatorerna vill att fler skall komma till arbete och ha en begränsad invandring, precis som SD. Så M kanske är något för mig?
  • Anonym (.)
    FDFMGA skrev 2021-07-19 14:26:46 följande:
    Jag tror att det finns en vill brist på moderatorer på FL. Men som jag har förstått det så är det ett obetalt och förmodligen mycket otacksamt slit.

    Men hör med Familjeliv om du är intresserad, jag har ingen aning om vilka kriterier som gäller, men jag är övertygad om att man måste förhålla sig sakligt till olika politiska åsikter och inte radera typ ett moderatinlägg bara för att man är moderator och typ centerpartist eller vice versa.

    Lycka till med modereringen!
    Hahhahaha! Jag menar förstås Moderaterna! xD
  • Anonym (.)
    Anonym (Inskränkta idioter) skrev 2021-07-19 14:13:15 följande:

    Ta du SD även moderaterna har historiskt sett varit med ock skapat situationen vi nu har i landet.

    Hade vi bara lyft blicken i tid och lyssnat på SD skulle vi aldrig haft denna diskussion men övriga partier kallade det för rasisim och galenskapet fick fortsätta . Resultatet på denna oansvariga politik ser vi idag och vi är inget a- land längre på många listor.

    Mina vänner i Norge är jätteförvånade att deras grannar accepterat denna utveckling.

    Dårskapen måste bort så partiet som haft rätt hela tiden får accelerera och växa snart 30 % förmodligen redan vid nästa val

    Åkesson du är värd respekt


    Jag vill så gärna bli aktiv i SD. Men en person skrev något som fick mig att tänka och jag tycker att många svaga personer verkar hålla med SD, jag vart också skraj för konsekvenserna. Så Moderatorerna känns säkert, eftersom de verkar vilja ha lite som SD. Men...Jag är mest rädd för konsekvenserna...Jag kände mig lite modig alldeles nyss, men när någon nämnde om intellikuell svag..Så backade jag :(
Svar på tråden Vill bli politisk aktiv inom SD - Oerhört rädd för konsekvenser