Inlägg från: Anonym (Uppgiven) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uppgiven)

    39år och singel för resten av livet?

    Är rätt uppgiven just nu och skulle gärna höra andras perspektiv och erfarenheter på det här med att söka kärleken, för nu ger jag upp, iaf vad gäller nätdejting. Kanske söker jag också lite tröst förresten.

    Jag fyller snart 40, och har ett 6årigt samboförhållande bakom mig, det tog slut när jag var 28 år.

    Har därefter haft ett ettårigt förhållande vid 36-37, ville så gärna att det skulle funka men jag blev lite sviken efter det?.

    Mellan varven har jag dejtat, aldrig mer än en i taget, mäktar liksom inte med något annat.

    Har ett väldigt välordnat liv, ser helt ok ut, tränar och tar hand om mig.

    Tycker ofta att jag får väldigt mkt uppskattning i början, men sedan rinner det liksom bara ut. Kan inte räkna hur många ggr jag blivit ghostad, två killar jag dejtade gifte sig ca 6 månader efter jag blev dumpad. Och visst har jag tappat intresset för en och annan också, men då alltid kommunicerat och visat respekt. Har testat tinder och happy pancake, och kikat på några andra sidorna känner då igen alla från Tinder, det är liksom den lättaste appen att använda tror jag.

    Har inte ett jobb där det är öppet för att träffa ngn så att säga, och vännerna är i parförhållanden. Har alltid rört mig mkt ute, går på gym, går ut och äter ibland osv?.

    Vet att alla inte finner kärlek i sina liv, men jag kan ändå inte smälta att det inte blev mer än såhär för mig. Har bestämt mig för att radera tinder nu, men känner mig helt uppgiven. Har ju liksom halva livet kvar, släkt och arbetskompisar har slutat le och fråga om jag inte träffat ngn ännu osv, nu får jag bara tyck synd om blickar. hur fan tacklar man det här? Jag har ju liksom mer än halva livet kvar och att dela livet med någon har alltid varit viktigt för mig.

  • Svar på tråden 39år och singel för resten av livet?
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Inte lätt) skrev 2021-07-19 14:49:39 följande:

    Har du haft svårt att hitta kvinnor att klicka med


    Nu är jag kvinna??, men om jag har haft svårt att klicka med män-

    Nej inte direkt. Eller det mesta beskriver jag nog i min tråd.
  • Anonym (Uppgiven)

    Inte meningen med alla dessa ??

    Nu förstår jag att smileys inte funkar här.

  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Inte lätt) skrev 2021-07-19 15:05:44 följande:

    Trodde du var en man. Är det inte lättare för en kvinna att hitta en Karl att mysa med


    Haha, lätt hänt. jo det håller jag nog med om, men nu vill jag så mycket mer än mysa.

    Och som någon annan skrev, jo det bästa är nog att bara acceptera, men allt känns bara så skrämmande meningslöst. ingen att dela vardagen med, planera resor, roliga helger Osv.
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Inte lätt) skrev 2021-07-19 15:17:37 följande:

    Det låter ju inte så värst kul att du har svårt att hitta någon för ett längre förhållande. Kommer du även att lägga av med tillfälliga mysstunder


    Ja. Det är inte värt det. På riktigt, det kostar på för mycket. Har haft så det räcker och blir över med tillfälliga mysstunder.
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Jinx) skrev 2021-07-19 15:16:04 följande:

    Lite nyfiken, varför tog sambo- och det ettåriga förhållandet slut?


    Samboförhållandet: jag avslutade det och såhär i efterhand har jag ibland tänkt att jag borde ha jobbat mer på det. Jag var nog lite uttråkad. Det var en otroligt mjäkig man som hellre ljög än var tydlig med vad han stod i vissa saker, jag var alltid motorn framåt. Svårt att förklara men så var det?och han tog hand om sig lite dåligt tyckte jag, så passionen dog totalt. Hade jag vetat hur det skulle bli hade jag kanske tagit ett rejält tag och försökt förändra lite mer, men samtidigt tror jag det är svårt faktiskt, tror inte att det hade gått.

    Det ettåriga förhållandet var nog det märkligaste jag varit med om. Svårt även här att förklara kortfattat. Efter typ 9-10 månader blev han som förbytt. Plötsligt var alla de gemensamma drömmmarna och planerna något helt annat, kände mig nästan förd bakom ljuset.

    Och han försökte göra anspråk på min lägenhet. Han kändes nästan lite sjuk faktiskt, och jag fick senare veta att han mått väldigt dåligt i perioder. Att någon mår dåligt eller har psykiska problem behöver såklart inte vara ett skäl att göra slut, men han blev totalt, verkligen totalt personlighetsförändrad, och var väldigt arrogant plötsligt.

    Jag å min sida hade kanske gått in för blåögt och snabbt då jag så gärna ville rota mig med ngn. Det blev liksom en krock där.
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Q) skrev 2021-07-19 15:37:49 följande:

    Gillar att du accepterar läget, det kan säkert TS göra också om det går så långt.

    TS, kan du inte försöka hitta nya jaktmarker?

    Föreningsliv, sjunga i kör eller annat?


    Jo kanske, men kommer liksom inte på någonting.

    Jag är nog rätt tjejjig av mig i intressen. Går ju på ett gym, nordic wellness? men man hamnar liksom inte i de konversationerna?

    Har gått några matlagningskurser, men männen som ibland är med kommer alltid med sin tjej/fru.

    Sedan jobbar jag också lite dumma tider, iofs på g strunta jobb, men det är svårt att binda upp mig på fler saker än det jag har?
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Kvinna 39 år) skrev 2021-07-19 15:47:11 följande:

    Hej ts, ville bara säga att jag är i liknande situation som dig, om det nu kan kännas som en liten tröst kanske. Jag har förlikat mig med tanken om att kanske få vara singel resten av livet och även om det känns lite deppigt ibland så blir det lättare då tycker jag. Dejtingsidor enligt mitt tycke är bara skit. Och jag är en person som inte heller är ute så mycket i svängarna. För mig har det känts lättare att bara släppa tanken på att träffa någon och istället fokusera på mig själv, mina intressen och mina mål.


    Tack för ditt inlägg. Hade nästan varit fint att utbyta mer tankar och upplevelser?.
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Jinx) skrev 2021-07-19 16:09:38 följande:

    Hur kommer det sig att intresset inte funnits där? Hur lång tid efter att du dejtat personen har den här känslan infunnit sig? Har det då bara inte klickat eller har det funnits vissa dealbreakers som du kan peka på (tex ena vill ha barn men inte den andra, eller vad det nu kan vara)?


    Bra fråga. Har ifrågasatt mig själv jättemkt genom åren. Har jag dömt för hårt? För snabbt? Men kommer främst fram till ett nej här, snarare har jag väntat ut för länge och tänkt att det kanske blir bra.

    Vissa vet man såklart efter första dejten om det kan bli ngt eller ej, men annars brukar det gå runt typ en månad minst.

    Oftast har det nog slutat i att vi helt enkelt inte har så mkt att prata om längre, det kanske dock flöt på bra i text?.det tror jag är lite typiskt vid nätdejting.

    När jag fallit för någon som valt att avsluta med mig så känner jag alltid att det sker väldigt plötsligt, tvärt och som från ett beteende till ett annat. Från superuppvaktning till ett total tystnad typ. Det kan vara jobbigt att tugga i sig.

    På senare tid har dock det stora handlat om att jag dejtat endel frånskilda/separerade pappor. Naturligt i denna åldern helt enkelt. De är aldrig liksom helt över exet på ngt sätt, eller så har de fortfarande så mkt med exet att göra. Har noll problem med barn, men jag måste säga att jag kan uppleva att det blir lite lite väl mkt med deras och mammans delade netflixkonton, delade bilar, ständiga avstämningar på tfn mm mm. Och därtill att det alltid blir så mkt prat om barnets mamma. Det känns som de lever i det förgångna. Inte min grej. Som att jag hamnat i ofas för min ålder.

    När någon vill få hem en eller bli fysisk direkt efter 1:a dejten, det är också en dealbreaker, eller droger/alkoholproblem. Ribban är alltså inte högre än så, haha.
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Jinx) skrev 2021-07-19 22:22:34 följande:

    De gånger det varit männen som valt att inte gå vidare, har de förklarat eller du frågat varför? Eller har det bara dött ut? Hur lång tid har det vanligtvis gått då?


    I ett dejtstadie och killen gjort slut, så har jag nog alltid blivit ghostad.

    Man får ingen förklaring. Det har precis hänt här och nu faktiskt, iofs ville jag också avsluta denna gången, vi hade inte rätt energi. Nu hade det går ca 1,5 månad. Vi hade sex första ggn för typ två v sedan. En gång, som från en dag till en annan ringde en kille upp. Han hade några dagar tidigare bjudit med mig på nyårsfest och allt var frid och fröjd, men två dagar innan lät han helt förkrossad och sa att han inte kunde fortsätta med mig, han kunde inte förklara varför.

    Ett halvår senare så var han sambo, ett år senare gift.

    Men alltsom oftast - ghostad från ingenstans. Tror aldrig jag har fått en vettig förklaring.

    Jag börjar tro att om både nätdejting eller kärlek öht ska kunna utveckla sig till något seriöst, så ska man vara under ca 30 år ung.

    Låter egentligen helt banalt i mina öron, men det är som att folk liksom blir helt blasé och avtrubbade inför andra människor ju äldre de blir.
Svar på tråden 39år och singel för resten av livet?