• Wed 6 Oct 2021 18:03
    795521 visningar
    8602 svar
    8602
    795521

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Hoppar in här, vad roligt med en sån här tråd! Jag och min man försöker här med, vi har inte använt skydd på cirka 2 år men inte försökt ordentligt fören för ett par månader sedan. Såklart är jag ganska orolig att det inte ska gå iom att det inte tagit sig hittills utan skydd men försöker se ifrån det än så länge.

    Hade ägglossning 25/9, BIM är om exakt en vecka så håller tummarna! Har varit väldigt trött det sista men tänker att det kan väl lika gärna bero på hösten, kanske lite tidigt med symtom ännu...

  • Thu 7 Oct 2021 12:39
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-06 21:26:48 följande:

    Välkommen hit :)håller tummarna för att det är graviditetssymtom du känner! Tänker att blir oron för stor så har ni ju rätt till fertilitetsutredning och ivf om det behövs, eftersom ni varit utan preventivmedel över ett år. Ni kan alltid säga att ni försökt aktivt ett år. Men sen kan det ju vara så att ni faktiskt missat ägglossningen tidigare och då är det ju inget konstigt. Jag får oftast ägglossning på vardagar och i vanliga fall har vi inte sex då.


    Tack :) Ja, vi har sagt det vi med, att vi får försöka få hjälp om några månader om det inte går. Känns ändå som det borde tagit sig under de två åren utan skydd, vi har ju sex flera gånger i veckan. Men jag har pratat med BM och hon sa att vissa verkligen måste pricka in exakt rätt tid och dag och hon tyckte inte att jag skulle fundera mer på det ännu.
  • Thu 14 Oct 2021 09:43

    Bim idag. Haft lite mensvärk men ingen mens ännu. Min mens brukar nästan alltid vara i tid så jag hoppas att den inte dyker upp idag. Vaknat täppt i näsan några dagar men känner inga speciella symtom. Har inte mensen kommit i em får jag åka och köpa test. Håller tummarna ????

  • Fri 15 Oct 2021 10:31
    EIJ90 skrev 2021-10-15 10:22:40 följande:

    Plus idag på BIM eller BIM-1!

    Nervöst och hoppas det vill hålla sig kvar.

    Fick MF innan jag blev gravid med sonen. Så man ropar ju inte hej förrän det gått en tid.

    Glad att det tog sig nu iaf ????


    Stort grattis! Håller tummarna att det håller sig kvar ?

    Ingen mens ännu för min del, bim igår. Var längesen min mens gick över tiden.. Skulle köpt ett test igår men eftersom jag jobbade sent så hann jag aldrig med det. Sen är jag nog lite rädd att bli besviken. Ska försöka komma ifrån en stund idag så jag bara får det gjort.
  • Sat 16 Oct 2021 19:07

    Fortfarande ingen mens men lite mensvärk. Som sagt min mens brukar alltid komma i tid och är nu två dagar sen. Springer på toan ofta för det känns som den kommer men det är bara flytningar. Tog ett test nu i em men det visade väldigt negativt. Får jag ingen mens under natten kanske jag ska prova med morgonurinen imorgon? Vad tror ni?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?