Inlägg från: Pinkfloweer |Visa alla inlägg
  • Pinkfloweer

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Hej!

    Skulle gärna också vilja haka på här och följas åt om det är okej!

    Sett i tråden att flera plussat med, grattis! :)

    Jag och min sambo försöker få till en ny graviditet, vi har ett barn sen innan, vi är på tredje försöket nu men den här månaden är allt konstigt, trots att ägglossning testerna bör vara positiva nu så är de inte det , vilket känns märkligt...förra månaden va det superstark lh ökning, tillochmed starkare än kontrollstrecket, är det någon som vart med om samma utan att det är nåt konstigt ?

  • Pinkfloweer
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-29 20:10:14 följande:

    Varmt välkommen hit! :)hur gammalt är ert barn? äl kommer inte alltid samma dag i cykeln. Det kan vara lite lurigt det där. Min ägglossning var lite sen sist och jag nojade, men till slut kom den, bara några dagar senare. Ett så starkt äl-test som du haft är väl bara positivt :)

    Själv väntar jag på BIM (är imorgon eller fre enligt apparna) och tror att jag har graviditetssymtom, men vågar inte tror på det ändå. Så rädd för besvikelsen jag kände förra cykeln. Vågar inte ta test för tidigt.


    Tack snälla ! ???? vår son är 4 och nu kände vi oss båda redo för att försöka få till ett syskon???? vad skönt att höra att man inte är ensam om lite opålitlig ägglossning! Åh vad spännande!! Jag håller verkligen tummarna för dig! Men jag förstår hur du tänker, man vågar inte testa för tidigt för å eventuellt bli besviken sen . Men hoppas din magkänsla stämmer denna gång!????
  • Pinkfloweer
    Pinkfloweer skrev 2021-09-29 20:41:20 följande:

    Tack snälla ! ???? vår son är 4 och nu kände vi oss båda redo för att försöka få till ett syskon???? vad skönt att höra att man inte är ensam om lite opålitlig ägglossning! Åh vad spännande!! Jag håller verkligen tummarna för dig! Men jag förstår hur du tänker, man vågar inte testa för tidigt för å eventuellt bli besviken sen . Men hoppas din magkänsla stämmer denna gång!????


    Tydligen kunde man inte använda emojis här...haha, blev bara massa frågetecken !
  • Pinkfloweer

    5 dagar till bim säger appen nu...Men har inte jättemycket hopp denna månaden pga pms känsla i kroppen...endå vill man testa innan bim pga noll tålamod...ni som inte testar innan bim hur lyckas ni hålla er ifrån det? Behöver tips att tänka på annat :)

  • Pinkfloweer

    Idag känner jag mig så nere över hela den här processen...fick en liten blödning nu..Men tog ett test bara för jag så gärna ville att det skulle vara positivt men det var det ju såklart inte....känner bara att man gör allt "rätt", lägger pengar på såna ägglossningstester och allt, lyckas pricka in exakt rätt dagar och blir hoppfull..å sen ..blir det ingenting ändå, man känner nästan hur länge ska man orka hålla på, även fast detta bara var tredje försöket....Men man måste få ha såna här dalar med ibland antar jag...

  • Pinkfloweer
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-13 06:42:32 följande:

    Känner precis samma. Det blir att man undrar vad det är för mening. Efter vårt andra försök kände jag att jag nästan var redo att ge upp. Gillar inte känslan av bli som desperat heller. Alla andra som redan har barn känns så lugna och som att man bara råkar bli gravid lite hit och dit. Min pappa sa häromdagen (lite skämtsamt) något om att jag skulle kunna skaffa barn och bli föräldraledig. Det var när jag klagade på mitt jobb. Jag blev irriterad fastän han inte menade något illa, för det är inte bara att göra.

    Nu är vi på försök 3 och jag tar inte ägglossningstester. Det gör mig faktiskt lugnare. Det gäller nog att hitta ett sätt man är bekväm med.


    Skönt att inte känna sig ensam om samma känsla! Egentligen får jag samtidigt dåligt samvete över att känner mig ledsen över negativa tester såhär tidigt eftersom jag har ett barn redan, men längtan efter ett syskon till honom är så himla stor nu så man blir besviken endå. Jag hoppas verkligen att det är eran tur snart ! Skönt att ni hittat ett sätt som passar er att gå efter istället för testerna iallafall! Vet precis vad du menar med den stressen "att nu måste det göras" känslan när de är positiva..
  • Pinkfloweer
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-14 06:45:50 följande:

    Menade inte att du skulle få dåligt samvete! <3 Jag vet ju inte riktigt hur det känns att vilja ha ett syskon till sitt barn. Min noja handlar också om att över huvud taget inte kunna få barn med min sambo, att något är fel å någon av oss. Men klart det kan vara så även om man redan har ett barn, att det inte går att få fler, men känns inte så troligt. Men längtan kan så klart vara lika stor. Hoppas det ska gå för oss båda snart!

    Det är skönt att slippa stressen med testerna, samtidigt känns det som att vi inte försöker skaffa barn fastän vi gör det och eftersom det kan bli när som helst eller inte alls känns en framtid med barn fruktansvärt baslägren. :(


    Nej då ingen fara jag förstår precis vad du menar <3 jag hade exakt samma känsla första gången vi försökte med men ja håller verkligen tummarna för er !!
  • Pinkfloweer

    Tw konstig mens....trodde min mens dök upp för några dagar sen, den är dessutom beräknad sen i onsdags men det kommer bara blod/rosa flytningar när ja varit på toa...inte annars , är det normalt att ha sån här segstartad mens ? Graviditetstest negativt.. nån som vart me om samma nån gång utan att det varit nåt fel?

  • Pinkfloweer
    Emmissss skrev 2021-10-22 18:13:17 följande:

    La in mig på listan, har äntligen bestämt oss för syskonförsök. Ni som har barn sedan tidigare, hur gamla är era barn? :)


    Vi har en son som är 4 år. Var 26 år då när han föddes, idag 30 år så hoppas det ska gå vägen denna gången med:) vi är inne på 4e försöket nu. Vill så himla gärna ha ett syskon till honom nu.
  • Pinkfloweer

    Hej alla, det va längesen jag skrev nu men jag läser era inlägg !

    Jag har en fråga om ägglossning....enligt app skulle den varit igår utefter min cykel som den registrerat...Men jag har inte ens ägglossnings flytningar ännu ...är det ens möjligt att ha oregelbunden ägglossning? Någon som vet?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?