• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-03 05:42:48 följande:

    Ligger vaken sedan några timmar tillbaka. Mensvärk, stress och ångest. Huvudvärk och blek, känns som allt blod rinner ur mig. Så svullen. Även halsont för behövde ta nässpray förut och hade glömt bort att det ibland ger jättejobbig reaktion på min hals. Har massor att göra imorgon. Flyttstädning och förbereda jobb. Sen en hel intensiv vecka på jobbet. Rädd att få svårt att sova flera nätter i rad. Att stressen ska göra det svårt att bli gravid.

    Ingen bra natt inatt. Om eller när vi lyckas få till och gå igenom en hel graviditet så ska jag se vad det finns för preventivmedel som tar bort mensen. Orkar inte ha det så här varje månad mer. Hoppas ni andra sover gott! <3 förlåt för att jag ofta är så negativ.


    Skickar en stor bamsekram till dig! Brukar du må dåligt av mensen eller tror du det är stressen som gör det?
  • LJM91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-03 08:17:19 följande:

    Skickar en kram tillbaka <3 Brukar må dåligt och få väldigt kraftig mensvärk eller två dagar. Idag var en värre omgång. :/


    Hoppas att det snart blir bättre <3 hade jag varit i dina skor hade jag skämt bort mig själv ordentligt efter att dagens måsten är avklarade, gjort fotbad och ansiktsmask, sett någon riktigt bra feel good-film och ätit favoritgodiset till :)
  • LJM91

    Förmodligen plågar jag bara mig själv, men hade en teststicka kvar i förpackningen så tänkte att jag lika bra kan använda upp dem, haha..



    Jag blöder inte lika mycket som jag brukar vid mens, så tanken slog mig att det kanske är en genombrottsblödning jag har? Är det någon som har haft det?

  • LJM91
    hurtänktedunu skrev 2021-10-03 08:46:32 följande:

    Tycker nästan det där ser grått ut. Men svårt att avgöra på en bild


    Det blev grått på bilden men i verkligheten var det helt klart ljusrosa. Vet inte vad jag ska tro om de här stickorna längre, känns inte som att de är särskilt pålitliga. Tänkte testa ett annat märke imorgon bitti och är det negativt så släpper jag det!
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2021-10-03 09:18:39 följande:

    Jag hade det. Blödde inte så mycket det var mer färg på papperet. Bara brun / svart färg. Tisdag kväll och onsdag dag. Sen va det över.


    Jag blöder så att jag behöver mensskydd men betydligt mindre flöde än vanligt. Detta är så förvirrande :(
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2021-10-03 10:25:50 följande:

    Jag vet. Jag blev nästan galen. Tänkte att ska mensen komma få den fan bara göra det. Det är som kroppen bara vill jävlas med en. Har du tagit test?


    Ja exakt, man vill bara veta! Har köpt nya test av ett annat märke så ska testa imorgon bitti eller kanske ikväll om jag inte kan hålla mig :P
  • LJM91
    ChilliChoklad skrev 2021-10-03 11:02:32 följande:

    Hallå :) jag åkte till apoteket idag och köpte två nya graviditetstest. Clearblue testa tidigt och Clearblue digital. Båda två visade positivt!!


    Stort grattis, vad kul!!
  • LJM91

    Jag har inte varit så aktiv i tråden på ett tag nu, blev så ledsen när mensen ändå kom efter mina ganska tydliga streck.. Pratade med en barnmorska som sa att förmodligen har jag varit gravid men fått ett tidigt missfall, så det känns tungt just nu.

    Stort grattis till er som har plussat!

  • LJM91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-10-09 18:30:27 följande:

    Åh vad jobbigt :/ skickar en kram <3 kanske ska man vara försiktig med att testa före BIM av just den anledningen, men det är så svårt att låta bli. Ta hand om dig själv lite nu, och du och din partner får också ta hand om varandra. Tillåt er att vara lite ledsna, men sen kommer ni att få nya chanser.


    Essie0 skrev 2021-10-09 19:14:38 följande:

    Nej så tråkigt LJM91, hoppas det tar sig snart igen.

    Det är en stor oro hos mig med att mensen ska komma eller att få ett mf senare.


    Tack för er omtanke!

    Nästa månad ska jag försöka vänta till ett par dagar efter BIM om inte mensen dyker upp, återstår att se om jag lyckas :)
  • LJM91

    Idag gjorde jag ett ägglossningstest mest för skojs skull, och för att jag kände ett enormt behov av att GÖRA något i den här barnresan, galen känsla. Jag är bara på dag 11 i min cykel och ÄL brukar ske runt dag 23-25, men ändå fick jag ett såhär starkt streck på ägglossningstestet. Har provat ägglossningsstickor förr men har aldrig fått såhär starkt utslag, och borde ju inte ens vara i närheten av ÄL än. Någon som har några tankar? Jag gjorde ett graviditetstest för någon dag sedan som var negativt, så att jag skulle vara gravid är osannolikt.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?