• Bez

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    evelinagra1 skrev 2021-09-10 09:48:11 följande:

    Har sån ångest att vi inte fått till det mer, men hoppas att detta räcker ändå..


    Tror de räcker :) kommer ha typ samma. De sägs ju att varannan dag ska va räcka :)
  • Bez
    LJM91 skrev 2021-09-10 20:19:10 följande:

    Är det någon av er i tråden som använder Clear blue advanced ägglossningstest? Har precis köpt det i väntan på ÄL men då jag har en lång cykel och osäker på när ÄL är efter flera år av preventivmedel, är jag tveksam på om de 10 teststickorna kommer räcka till för att hitta ÄL. Vill ju inte börja testa för sent med risk att missa ÄL. Är det någon som vet om man kan köpa fler teststickor utan själva apparaten? Har försökt googla men inte hittat något. Känns ju onödigt att köpa en helt ny uppsättning.. Lycka till alla som försöker denna månaden!


    Jag kör! Står i bruksanvisning när de rekommenderar att börja, förstår de som att man måste börja rätt många dagar innan för att den ska kunna märka höjningen av hormon för blinkande gubbe, måste lixsom ha nått noll värde att utgå från för att känna höjningen. Googlade oxå efter fler stickor men de finns inte så man får köpa ett till paket men hålla sig till samma apparat.
  • Bez

    Fick fast glad gubbe på clearblue igår och myste, enligt NC bör ägglossning vara imorgon. Är de bäst att få till de idag eller imorgon igen då?

  • Bez

    Nu är äl över för denna gång mådde så skit igår för fick inte alls till de så mycket som jag velat och kände typ att de redan va avgjort att de inte blir nått den här gången.

    I morse hade NC ställt om äl från lördag till fredag så kändes lite bättre då vi myste tisdag och torsdag.

    Hur gör ni andra för att de ska kännas bra under äl veckan? Killen blir superstressad och anti av att känna tvång och jag blir superledsen och stressad av att inte få till de så mycket som jag tänkt. Vi är bara andra månaden in i försök så känns inte som de kommer vara hållbart om de här kommer ta tid? hur gör ni för att få de att kännas kul men samtidigt prick in äl utan ?tjat??

  • Bez

    Tycker jag ser ett streck!!


    Summertime skrev 2021-09-14 10:28:44 följande:


    Kunde inte hålla mig och tog ett test imorse.. vad tror ni? En vecka kvar till BIM.
  • Bez
    986247391 skrev 2021-09-14 12:14:32 följande:

    Håller på och bli tokig av väntan här hemma! Mitt starkaste ÄL test var den 7:e, när vågar man ta ett test tror ni? Är första cykeln sen jag tog ut p-stav så har ingen koll på när den borde komma. Köpte två test som kunde användas 5 dagar före förväntad mens. Hur länge hade ni väntat?



    Ja jag känner samma väntan är så lååååååååååång. 
    Fattar inte heller när man ska kunna ta och inte haha, min lutalfas är rätt kort tror jag 11 dagar från ÄL till BIM så testar jag bim-5 som de står ska gå på vissa test är de ju bara äl+6 känns för tidigt?? 
  • Bez
    Willow89 skrev 2021-09-14 20:03:10 följande:

    Idag är jag så ledsen. Min sambo har varit nere psykiskt ett par dagar och idag PÅ MIN ÄL-DAG så säger han att han inte vill ligga för han är inte sugen! Fick glad gubbe igår em och var så lycklig, men nu känns det bara skit. Kan ju inte tvinga nån som inte vill förstås om han känner så då gör han det. Men på sju år har han aldrig sagt så.

    Så många blandade känslor, känner mig egoistisk för att jag blir sur men också kan jag inte låta bli att vara sur?!

    Sa att vi har bara två dagar på oss per månad men han bara "Jaha men då får du skylla på mig denna månaden då". Meeeeen jag har redan väntat i 6 månader, jag står inte ut av att skippa en med flit? Usch, är jag nu världens hemskaste person som ligger och tjurar i sängen?

    Låg en gång igår kväll, kan ju bara hoppas det räcker. Men hade velat gardera chanserna.


    Ja jag grät efter äl för vi inte fått till de alls så mycket som jag velat så du är inte ensam av att bli besviken <3
  • Bez
    Juli1990 skrev 2021-09-15 06:40:10 följande:

    Omg tog ett test imorse!! Kan inte fatta ????????????


    Åh grattis!!!!
  • Bez
    Juli1990 skrev 2021-09-15 11:28:02 följande:

    Tusen tack alla fina! Snart är det er tur också. Hoppas vi bara att detta går hela vägen <3. 

    Såklart ska jag iväg på konferens imorgon och middag med vinpaket.. hur löser man det? :D Tips?


    Haha ja de är nästa problem :p nä men kan du kanske säga att du äter pencellin för urinvägsinfektion eller nått? Om det känns för tydligt att säga att du har en vit månad, kanske säga att du försöker komma igång och träna och äta bättre efter sommaren eller nått så du tänkte att de va bra att ta en bit månad som startskott
  • Bez
    Dalarna91 skrev 2021-09-16 19:29:45 följande:

    Efter att ha knipit i flera timmar tog jag ett test. Det blev ett svagt test inom 5 min. Så har svårt att tro på det. Har typ mensvärk så är fortfarande övertygad mensen kommer. Har vart borti spök streck förut med rfsu, fast de kom 30 min efter. Så jag väntar med att fira till imorgon då jag tar test på morgonen med CB digital.

    Sa till pojkvännen "jag tror jag är gravid, svagt test. Vi får se imorgon".


    Åh wow vad spännande! hur ska du kunna sova? Haha
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?