Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna91 skrev 2022-05-21 09:14:08 följande:

    Tempen imorse 36.38. igår 36.28. 
    Imorse tog jag temp 6;45 (hörde inte larmet). Annars tar jag kl 6. Har väl inte haft ägglossning nu? 
    Kan skicka med graf om ni vill. 


    Skicka gärna graf, alltid skoj :)
    Det måste dock ha varit högre i tre dagar i rad för att bekräfta äl så du kommer inte veta förrän om nån dag till tänker jag.
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-05-21 10:14:07 följande:
    Har ingen aning vad triangeln är för något. Vet ni?
    Åh vad spännande! Man ser en stigande trend, eftersom du fått positivt ägglossningstest så borde det ändå ha varit ägglossning. Två dagar till med högre temp så kommer appen kunna bekräfta det :)
  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-05-21 10:37:35 följande:

    Missade att du redan hade skickat grafen Dalarna xD triangeln betyder att du tog tempen vid en annan tid än din vanliga.


    Tack för infon! :D Jag har alltid undrat det och nu vet jag efter nåt års tempande hahahha
  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-05-21 10:35:58 följande:

    Skicka gärna grafen Dalarna :) som Fyrklöverns säger måste tempen ha varit hög i tre dagar innan ägglossningen kan bekräftas, men kan ändå vara intressant att se.

    Jag började med clear blue advanced ägglossningstest igår, fick blinkande gubbe redan idag på CD16. Vågar dock inte hoppas på en alltför tidig ägglossning, har tidigare cyklar haft blinkande gubbe i typ tre veckor innan det slog om till fast gubbe :P återstår att se vad som händer :)


    Vad spännande! Nu stiger iaf hormonerna och kroppen vill ägglossa:) hoppas det sker snart. När ungefär brukar du ha äl? Eller är det väldigt olika? Har du gjort nåt annorlunda denna månaden? :)
  • Fyrklöverns

    Jag blev lite ledsen igår när jag såg att min kurva verkar ha en nedåtgående trend. Vi blev bortbjudna till grannarna på kvällen så jag tänkte ta ett test för att utesluta grav (hållit mig ca 5h). Fick då ett jättesvagt plus på cb vanliga, blev helt chockad, men det var negativt på det digitala. Blev typ knappt ett halvt glas bubbel, var inte så sugen på att dricka. Idag tändes dock hoppet när min temp vände tillbaka. Nu dras jag mellan hopp och förtvivlan. Är så nervös med tanke på missfallet. Ska testa det digitala imorgon igen om inte tempen störtdyker. BIM på måndag och det brukar gå neråt några dagar innan.

  • Fyrklöverns
    LJM91 skrev 2022-05-21 11:28:03 följande:
    Åh det där ser positivt ut tycker jag, vågar mig på ett försiktigt grattis! Håller alla tummarna för att det digitala visar positivt imorgon <3

    Jag har väldigt oregelbunden ägglossning, tidigaste någonsin har varit CD17 och senaste någonsin CD47.. Så det kan verkligen ske när som helst :)

    Dalarna91, jag håller koll på tappen men än så länge känns den bara hård och stängd.
    Tack fina <3 jag håller också tummarna och försöker trycka undan det ängsliga som inte har en plats här.

    Oj! Gud vad svårt att avgöra då och det kan bli ganska dyrt om man ska kolla med ägglossningstest! Intressant att hålla koll på tappen, jag har testat någon gång men tycker det är så svårt att bedöma, plus lite konstig känsla haha. Har ni känt tydligt när den varit öppen, är det stor skillnad?
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-05-21 12:41:34 följande:

    Fyrklövern; får bara tempa och se hur den går :) 
    Tycker detta är så spännande !! 
    Hoppas det blir positivt när du tar test igen. Minns jag tog först med digitalt som också visade negativt, men dagen efter positivt. 

    Ljm91; jag tycker min tapp har varit stängt hela tiden men är osäker, det har inte varit tydligt direkt. Den är högre upp mot tidigare i veckan. 


    Aha okej, då finns det hopp för det digitala också :) 
    Jag är så nojjig nu för jag plussade på äl +9 förra gången så det gör det ännu svårare att hoppas men jag förstår att det kan vara olika från graviditet till graviditet när man plussar. 
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-05-22 09:12:03 följande:

    Fyrklövern; jag känner skillnaden. Känner du en nästipp så är den stängd, känner du inget utan de är mjukt så är den öppen. Men beroende på tid under dagen samt vars i cyklusen man är i så är den låg eller hög. Vid ägglossning är den högt uppe. Så ibland kan det vara lite svårt. 
    Ingen graviditet är den samma :) 

    Evelina; samma här. Genomgick cytotec behandling i mars, så ägglossningen är lite konstig nu tycker jag. 

    Är lite sur på mig själv. Glömde stänga fönstret i sovrummet, de va bara på glänt men tempen idag: 36.01. kan de vara pga fönstret och de va svalare i rummet? 


    Intressant! Man kanske behöver känna efter en längre tid för att lära känna sin tapp och dess mönster :)

    Det kan vara pga fönstret, jag brukar ha något lägre temp om jag haft det avsevärt kallare än vanligt i sovrummet. Annars kan den också bli lägre vid ägglossning, hos mig dippar den oftast ännu lägre då. 


     


    evelinagra1 skrev 2022-05-22 09:02:57 följande:

    Har varit lite oaktiv här men har försökt läsa ikapp det ni skrivit. Här går det inget vidare.. är på CD 16 idag och min fertilitetsmonitor visar fortfarande låg, har aldrig fått det såpass sent i cykeln så lär väl bli en lång cykel :/ trodde jag hade en väldigt regelbunden cykel men bara för att man försöker skaffa barn så har den ballat ur, speciellt nu de senaste månaderna 


    Typiskt att det ska vara så just nu. Har du börjat med några nya tillskott? Förhoppningsvis håller den på och ställer in sig, särskilt om du haft en regelbunden cykel innan så rättar det säkert till sig. Ibland känns det som att kroppen jävlas bara för att.
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-05-22 10:33:41 följande:

    Jag trodde jag fick positivt på testet i fredags. Men tog nyss ett som visade ännu starkare pluss. Tog tyvärr inte ett igår. Men antar det va starkt igår. 
    Antar man får bara fortsätta tempa och se när det sätter ut ägglossningen. 


    Låter som att kroppen försöker ägglossa, man kan ha stegring i några dagar innan det släpper. Eftersom tempen dök idag och du fick ännu starkare utslag då är det nog på gång idag eller imorgon. Försök få till det idag också. Men om ni inte får det då finns det redan spermier där som väntar sedan i förrgår.
    evelinagra1 skrev 2022-05-22 10:25:48 följande:

    Fyrklöverns: nej inte några nya tillskott så den jävlas nog bara lite haha.. hur går det för dig? Har du tagit något mer test? 


    Ska ta snart, så nervös.
  • Fyrklöverns
    Dalarna91 skrev 2022-05-22 12:48:39 följande:

    Är lite för snål med digitala tester. Köper mycket annat, vitaminer, tester osv. :P 
    Är glad vi fick till en gång till idag. Tror inte det blir mer, han har tydligen skav sår, sorry för mycket info :p 

    Fyrklövern; har du tagit något test? :) 


    Jo jag också, kör med rfsu och har lärt mig tolka dem bäst haha. Bara vitaminer är dyrt och alla graviditetstester man bränt pengar på. 


    Hahaha stackars man vad gör du med honom :P men super att ni fick till det! 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?