Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
  • Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    sigridgunnar skrev 2021-09-27 08:20:44 följande:

    Tack snälla ni!!

    Jag har varit så fruktansvärt gasig (totalt mega gasig) och jag vet att min bästa kompis var det i början av sina graviditeter..och i lördags skulle vi iväg på kalas och tanken var att dricka därför kände jag att nä..jag ska nog testa mig för säkerhetens skull och fick mitt plus!

    Helt fantastiskt bara hoppas på det bästa nu.


    Grattis, vad roligt! :) skriv gärna in i BIM listan om du hittar den.
  • Lövsångerska1991
    Willow89 skrev 2021-09-27 06:43:46 följande:

    Ja jag var riktigt nära på att testa med digitalt, men tänkte om det det visades så svagt på RFSU kommer det väl inte visa positivt på digitalt... och då blir jag megavesviken

    Är egentligen som du och vill inte prova för ofta, helst inte innan BIM! Men nu har jag haft så mycket symptom så jag gjorde det ändå. Jag provar imorgon igen, om det är starkare tar jag digitalt!


    Låter som en bra plan :) det är ju annorlunda om man har symtom som att man kräks, då är det svårt att tänka att det skulle vara något annat och då kan man lika gärna testa.
  • Lövsångerska1991
    lidhu skrev 2021-09-27 15:21:51 följande:

    Ååh jag hade rätt! Min magkänsla stämde, BIM -4. Snälla låt det hålla i sig nu (haft 1 missfall innan)


    Så roligt, grattis! Vad hade du för symtom?:)
  • Lövsångerska1991
    lidhu skrev 2021-09-27 15:47:21 följande:

    Tack!!Haft känningar i ljumskarna i 6 dagar, igår och idag har jag varit lite yr/mått illa, varit öm i bröstvårtorna sen äl men det brukar jag vara. Jag har känt mig annorlunda liksom, men samtidigt tänkt att jag mycket väl kan inbilla mig!


    Okej, jag känner mig också annorlunda, fast inte hela tiden. Idag känner jag mig inte som igår och det gör mig lite ledsen. Får se hur det går. Trodde jag hade BIM på fredag, men min ena app säger torsdag.
  • Lövsångerska1991
    Willow89 skrev 2021-09-28 06:38:35 följande:

    RFSU var något starkare imorse, men ändå väldigt svagt. Tog digitalt där det klart och tydligt stod "inte gravid".

    Vet inte vad jag ska tro, sliter i ljumskarna så jag inte vet vad jag ska göra av mig själv och jag har spytt fyra där i rad! Tycker ju att mina hormoner borde vara off the charts??

    BIM är imorgon så förväntar mig väl mens då I guess.


    Jag tror nog att det kan bli ett plus ändå, en del plussar inte förrän några dagar efter BIM. Om du inte har fått någon typ av magsjuka? Att strecket blir starkare borde tyda på graviditet dock, tror jag.Håller tummarna!
  • Lövsångerska1991
    Willow89 skrev 2021-09-28 07:15:25 följande:

    Förlåt, känns som jag spammar er. Men är jag ensam om att se spöket här?


    Jag ser det. :) Är fotot taget efter den tid som man ska vänta? Alltså inget ?torkstreck? som kan komma om man läser av testet efter att ha väntat längre än man ska?
  • Lövsångerska1991
    Wave Mother skrev 2021-09-28 15:08:12 följande:

    Vad kul att det varit flera pluss i tråden nu under dagen! Jag har läst men hittar inte tillbaka till alla, så jag kör ett gemensamt grattis här! 


    Jag stämmer in! Det blev så många att jag inte hinner svara alla: Grattis till era plus :) hoppas allt ska gå bara bra nu. Försök att njuta massor av den här tiden, även om det kan finnas mycket oro också.
  • Lövsångerska1991
    hurtänktedunu skrev 2021-09-28 12:02:10 följande:

    Usch har en sån dålig dag idag. Vet inte alls varför. Känner mig allmänt nere. Vill bara sluta jobbet och gå hem snart.

    Vet inte vad det är med mig.

    Hade ju äl I helgen och har nu legat konstant i 9 dagar så nu tänkte jag att det borde vara motiverat med en dag utan idag. Så kör vi på varannan fram till bim nu nästa vecka. Men vill bara vara gravid. Speciellt då jag vet att det ska komma mycket bebisar mars och april i vår stad och jag var beräknad början på mars. Så nu känner jag att det bara måste bli ett plus nu.

    Har ju blivit gravid alla andra gånger vi gjort så här intensivt så vi håller tummarna att kroppen är med i matchen och att jag får bli beräknad i juni. Skulle vara en dröm.


    Skickar en kram <3 Igår hade jag också en sån där dag och kände mig väldigt nere. Vill också bara bli gravid nu, dels för att veta att det ens går att bli gravid, men framför allt för att jag längtar ihjäl mig efter ett eget litet barn. Är du kanske trött också efter allt schemalagt samliv? Själv blir jag ju stressad av tester och planering, både positivt och negativt stressad (som att jag blir taggad) får jag väl tillägga. Tänker ibland att funkar det inte den här gången, så kanske vi bara ska låta det hända när det händer. Känner mig ibland lite pinsam för att jag blir som hysterisk :/ det är min pojkvän, min nära vän och ni här i tråden som får se den sidan då.
  • Lövsångerska1991

    Önskar alla en trevlig dag idag! :)

    Håller med er andra om att väntan mellan äl och BIM känns lång. Att kastas mellan hopp och förtvivlan är utmattande.

    BIM närmar sig för min del (Imorgon eller fre enligt apparna) och jag ska nog ta ett test på lördag. Fast vill nästan vänta så länge som möjligt för att slippa först negativt test och sen mens. Jag tycker att något känns annorlunda i kroppen. Annan typ av smärtor i magen, inte som inför mens. Men jag kan absolut ha fel. Känns på något sätt orimligt att det skulle gå så fort för just mig. Tänker på allt som inte tyder på graviditet också. Har inte ömma bröstvårtor t.ex.

  • Lövsångerska1991

    Får se lite hur jag gör. Jag är lite osäker på om apparnas uträkning av start för mensen stämmer. Jag fick positivt ägglossningstest på kvällen den 18:e. Isf kommen mensen elva dagar (på den tolfte dagen) efter det. Jag har dock haft lite olika lång till mellan äl och BIM, ibland 12 dagar och ibland 13 eller 14.

    Okej, har förstått att det kan vara väldigt olika med symtom. Jag har väldigt ömma bröst, och svullna vårtgårdar, men just bröstvårtorna är inte ömma. Var lite yr igår, men kan ha varit stress. Och så känningarna i ljumskarna/äggstockarna, små hugg ibland. Lite lätt molvärk, brukar ha mycket mer ont redan flera dagar före mens. Men hade nog inte superont inför förra mensen. Så det är svårt att säga alltså.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?