Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
 • Lövsångerska1991

  Försöka bli gravid i höst, följas åt?

  BounceBambi skrev 2021-12-09 10:34:25 följande:

  Väntar fortfarande på provsvar jag tog förra veckan men verkar som sköldkörtelproverna ändå var normala vilket känns skönt. Däremot låg i järn och även under det optimala i d-vitamin när jag är inne och läser i 1177. Tycker det är  känns märkligt med D-vitamin eftersom jag tagit tillskott i några månaders tid. Väntar på svar angående celiaki och hoppas inte att det är det som gör att jag har lågt järnvärde. 

  Känns ändå hoppfullt att jag kanske har bättre förutsättningar att få till en graviditet genom tillskott av järn och mer D-vitamin, eller så är det bara slumpen som gör att det inte har gått än. Är också på den långa väntan mellan ÄL och BIM, borde timat sexet bra men det har vi gjort innan också utan resultat... 


  Skönt att du fått ta prover. Alltid bra att se om man kan göra något för att förbättra förutsättningarna. Sen är det nog som du säger att det ofta handlar om slumpen, fast man vet väl inte riktigt varför det går när det går. Det är lite av ett mysterium skulle jag säga. Rätt som det är så får ni ert plus! :) Jag trodde faktiskt inte att vi skulle få det när vi tog testet en dag efter BIM.
 • Lövsångerska1991
  Madelen21 skrev 2021-12-09 06:35:00 följande:

  Hej tjejer

  1 v till mens nu..

  Känns inte som de tagit denna gång heller...

  Känner mig så låg å Depp över detta ....

  Vill inget hellre än att bli gravid nu ?


  En vecka före är det ju svårt att veta. Kanske har du ett litet frö därinne ändå :) vet att det är tufft att vänta på att få ta test och innan pluset kommer så blir man så besviken vid de negativa testen. Men till slut är det er tur!
 • Lövsångerska1991
  Nuärdetdags19 skrev 2021-12-10 17:18:10 följande:

  Hej alla! Jag har följt tråden ett tag, gått tillbaka o läst dem flesta kommentarerna. Vill börja med att gratta alla som plussat blev så glad för er skull. Och speciellt ts stort stort grattis blev så himla glad för din skull :D och önskar resterande ett fint pluss snart <3

  Har aldrig vågat skriva, men nu tänkte jag att jag måste det :D

  Jag och min man har planerat i ett tag att bli gravida men det har inte riktigt funkat och jag har inte gjort så mycket egentligen förutom senaste ägglossningens då tog jag cb advanced ÄL test och vi hade mycket oftare ?mys? runt ägglossningsdagen på själva dagen och efteråt också. Så jag vet ju att jag prickat och känt mig gravid då jag verkligen haft så himla många symptom som jag inte brukar ha. Ont i svanken redan några dagar efter ÄL och det kändes först i högra äggstocken och sedan vänstra av en konstig anledning och det höll i sig i några dagar sen försvann det och kom tillbaka, typ som att det drar , sticker och jaaa? brukar få ömma bröst o känna av typ en vecka innan men kände inte av något förens typ igår har BIM söndag och har även haft så mycket flytningar som är vattninga tror hela tiden att det är mensen men nej.. . Tog ett tidigt graviditets test när det var BIM -4 men negativt.

  Och idag när jag torka kom det flytningar med lite lite lite blod, alltså typ ett streck . Är det helt över för mig då? ;( vad tror ni ?

  Ber om ursäkt så himla långt inlägg ?


  Hej och välkommen hit! :) är så roligt med alla som ansluter sig hit. Jag hade ingen aning om att min tråd skulle få så många följare och inlägg, verkligen superkul.

  Och tack för att att du skriver att du blev särskilt glad för mitt plus <3 fastän alla andra förtjänar sitt plus minst lika mycket, och ni som ännu inte fått pluset med så klart. Jag känner nu också stor respekt för att det tar lite tid, egentligen är ju inte fyra månader särkilt mycket, men man hinner ju ändå oroa sig rejält om man är lagd åt det hållet!

  Svårt att säga om du är gravid och det är för tidigt för test, eller om du inte är gravid. Symptomen kan ju kännas så likt PMS, så var det för mig. Jag fick ju en liten aning när mensen var en dag sen, för den brukar inte vara det, och hade inte varit det sedan jag tagit ut spiralen. Det som jag tyckte skilde när jag tänker tillbaka var att vårtgårdarna växt och att jag hade mycket mer flytningar. Så dina flytningar är ju ett gott tecken :) en del plussar inte förrän efter BIM. Jag tog ju mitt test dagen efter, så vet inte hur det hade sett ut före. Går det inte nu så kan det ju gå nästa gång, nu vet du ju hur ägglossningatester funkar och så :)
 • Lövsångerska1991
  Jenek18 skrev 2021-12-12 12:51:28 följande:

  Jag är gravid igen!! Mina ömma och spända bröst var inte inbillning. Sååå glad men även orolig för att få missfall igen. Men jag fortsätter tempa och hoppas att tempen håller sig hög. Stort lycka till er som har BIM snart!


  Stort grattis :) <3 det kommer gå bra tror jag!
 • Lövsångerska1991
  Nuärdetdags19 skrev 2021-12-14 02:18:27 följande:

  Hej tack snälla för ditt fina svar.

  Oj hoppas ingen missförstod jag blev så himla himla glad för allihop och alla som plusat förtjänar såklart lika mycket men tyckte bara det va kul när själva den som startade tråden plusade , och att du är kvar och följer andra, uppdaterat och svarar, verkligen jättefint :))

  Som jag skrev i tidigare svar så kom tyvärr mensen samma kväll som jag skrev här inne. Men men nya försök gäller snart ju, så får hålla tummarna för mig o alla andra som försöker få ett litet fint plus ????????


  Nej då, tror ingen missförstod :) och jag blev jätteglad för att få ett särskilt grattis! :) <3 har fått då mycket fint stöd här, så vill gärna hänga kvar och se hur det går för er.

  Så trist med med mensen! Men snart kommer den dag då du slipper den för en ganska lång tid!
 • Lövsångerska1991
  Nuärdetdags19 skrev 2021-12-14 13:08:03 följande:

  Så glad jag blir :D åh hoppas verkligen det längtar :D hur går det för dig under graviditeten ? Hoppas bra utan några besvär än så länge ? =D


  Det går bra egentligen, men är väldigt orolig. Jag hakar alltid upp mig på saker och nu innan vi fått gå på ultraljud är jag livrädd för utomkvedshavandeskap. Rädd att jag ska ha ärrade äggledare och att det därför ska ha fastnat där. Sen mår jag lite illa och är väldigt trött, men det kan jag leva med :)
 • Lövsångerska1991
  Kanelkringla skrev 2021-12-17 16:33:35 följande:

  Hej på er! Jag fick troligtvis ingen ägglossning denna månaden. Testat med ägglossningstest som en galning och clearblue advanced men fick bara blinkande smiley! Hade inte heller ömma bröst som jag brukar ha vid äl. Nu testade jag ett ägglossningstest för skojs skull (testberoende) och det såg ut såhär! Kan de vara stegring på G? Eller kan det vara såhär starkt ändå även fast det inte är något på G?

  Jag fattar att testet är negativt:)


  Jag tycker testet ser nästan positivt ut! Fortsätt testa :) ägglossningen som ledde till min graviditet så lyckades jag aldrig fånga ägglossningen på RFSU stickorna, men fick fast smiley på Clear blue. Det har väl att göra med när man testar och hur mycket man kissar osv.
 • Lövsångerska1991
  Kanelkringla skrev 2021-12-17 16:53:31 följande:

  När jag gjorde testet hade jag kissat typ 30 minuter tidigare så vet inte om det påverkade resultatet med kanske?:) tack för ditt svar <3


  Ja, man ska nog vänta fyra timmar med har jag för mig, om inte mer!

  Ingen orsak :) <3

  Hoppas alla får en fin helg!
 • Lövsångerska1991
  Wave Mother skrev 2021-12-22 09:58:57 följande:

  Glada julnyheter här. Jag hade ju BIM igår, men ingen mens dök upp och när jag testade nyss fick jag ett tydligt pluss :) 


  Stort supergrattis!! :)
 • Lövsångerska1991
  Wave Mother skrev 2021-12-22 15:56:23 följande:

  Tack båda två!

  Och Lövsångerska: Det har varit väldigt skönt att ha den här tråden att skriva i under hösten. Tack för att du startade den. Och hoppas det är okej att man hänger kvar lite grann och pratar med er allihop då och då även nu efter pluss <3 


  Tack själv för att du har varit med i tråden, och alla ni andra som varit och är med här. Så roligt att den har blivit ett bra stöd för många!

  Och till er som känner er uppgivna, det kommer att gå till slut! <3
 • Lövsångerska1991

  Hej!
  Ville bara titta in och önska alla en trevlig helg! <3 Jag går in och läser ibland, men är lite mindre på familjeliv just nu. Hur som helst, ni är bäst! Grattis till alla nya plus, och ni som väntar, snart kommer ni också få plussa! Plötsligt händer det! <3

 • Lövsångerska1991
  BounceBambi skrev 2022-01-22 15:56:24 följande:
  Jag var väldigt nojig över att jag aldrig hade något sekret men blev ju ändå gravid. Tror inte man ska lägga för stor vikt vid det <3
  Kunde också oroa mig för det, men blev ju också gravid, trots att jag till och med hade konstig miljö därnere pga svamp. :) tror att jag tänkte för mycket på vad som eventuellt kunde vara fel, mådde inte bra av det. Hur som helst, att inte ha en viss typ av sekret spelar ingen roll, det är jag säker på!
 • Lövsångerska1991

  Hej!


  Länge sedan jag tittade in här på tråden och har inte läst igenom allt sedan sist, men ville bara säga: Så härligt att se att se att ni plussat, Chillins och Dalarna! 


  Älskar att alla är så fina och peppande mot varandra. Känns som att det blev något väldigt bra av min tråd. 
  Många kramar från Lövsångerskan (numera gravid i v.18 med en liten pojke)

 • Lövsångerska1991

  Hej, det var så länge sedan jag skrev här. Det var jag som startade tråden och tycker det är så roligt att den fortfarande är aktiv och att alla är så fina mot varandra! ville mest bara säga hej. :) <3  Jag är hemma med min lille pojke som jag älskar mest av allt. Han är tre månader på dagen idag. Flera i den här tråden gav mig så mycket omtanke och tröst under tiden som jag försökte bli gravid, så tacksam för det! Jag hoppas att ni alla kommer få plus snart och få uppleva samma glädje som jag gör nu. Och att det går bra för alla som  nu är gravida eller har fått sinà bebisar. 
  Stor kram! 

 • Lövsångerska1991
  Sophiee92 skrev 2023-03-01 10:03:38 följande:

  Fyrklövern, vilken lycka att passera v.12 och hoppas att allting är precis så som det ska vara <3 Håll oss uppdaterade :)

  Vågar inte testa... Är SÅ RÄDD att få ett negativt test, samtidigt kliar det i fingrarna... Imorgon ska vi till svärmor och jag insåg att jag inte vågar testa innan pga rädslan att bli besviken av ett ev. negativt test, kommer bli så otroligt ledsen... Idag går vi in på RD7 och 12 dagar sedan Äggplock, mensen beräknad imorgon. Om ingen mens kommit på fredag kanske jag vågar testar då :O

  En fråga till alla er som varit gravida, om ni känt molvärk HUR mycket molvärk har ni känt? Sen igår har jag stundtals fått så mycket molvärk att jag behöver ha en värmedyna mot magen. Känns inte som det bådar gott...?


  Trådstartaren gör ett litet inhopp här, hoppas det är okej! Ville bara skriva att jag i början av min graviditet hade så mycket mensliknande värk att jag låg tills sängs med vetevärmare, precis innan jag tog positivt test då, någon dag efter BIM. Så det kan vara ett positivt tecken också!
  är inne och läser här lite då och då, glad att ha skapat en tråd där kvinnor finns där för varandra. ser att många får kämpa ett tag och hoppas att ni snart också får era plus! Och stor grattis till alla er som plussar med. Många kramar 
 • Lövsångerska1991

  Så fint att att flera här har blivit vänner, och stort grattis Sophie till ditt plus! Jag hoppas att alla här ska få sina plus, förstår att det är jobbigt när det tar lång tid. <3 
  Har saknat att skriva med er här. Tråden har verkligen varit igång länge. Förstår att det kommer skrivas mindre här nu, vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget. Mer säga tack för att ni är så fina och stöttande! 

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?