• Rewner

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna och Fyrklövern: Herregud vilket bemötande och vilka kommentarer! När det kommer från nära som man egentligen tycker om så är det ju så svårt att slå bort dem också. Beklagar den jävliga helgen för dig, Fyrklövern!

  • Rewner

    Tack snälla LJM! Så fint stöd man får här i gruppen och det är så skönt att få ventilera både högt och lågt ibland. Sambon kom hem från utflykt precis när jag skickade iväg förra inlägget. Jag blev förförd och nu finns det iaf hopp om att där är några spermier kämpande mot målet. Mina axlar sjönk nog två decimeter minst. Ibland oroar man sig och tar ut sorgerna helt i onödan och alldeles för tidigt.

    Så härligt att du är så hoppfull, Dalarna! Jag håller tummarna för en massa plus för er alla min bim nu närmaste veckan. LJM, Dalarna och Sophie, väl. Eller någon mer? Så spännande! Jag får leva lite genom er nu tills det är dags för mig att börja analysera symtom eller brist därpå.

    Även om man ibland vill skydda sig mot besvikelsen och inte vågar hoppas så tror jag att det är de där stunderna av hoppfullhet som gör att man faktiskt orkar en så här lång resa. Ibland önskar jag att jag redan visste facit, alltså om och när jag kommer bli gravid och hur lång tid det är kvar. Samtidigt om jag hade vetat det jag vet idag för ett år sedan så vet jag inte om det här året hade blivit lättare för det. 

  • Rewner

    Åh, hoppas hoppas, Dalarna. Det är er tur nu. 

    Och spännande med vätskan LJM. Håller tummarna för att det är den allra bästa orsaken. Skönt också att du nu får hjälp med ägglossning om det inte skulle ha tagit sig.

  • Rewner

    Jag följer utvecklingen med stor spänning, LJM och Dalarna! Förstår hur mycket tankar som måste snurra nu.

    Känner du av något Sophie?

  • Rewner
    Min ägglossning kom ju en dag tidigare så jag uppdterar BIM-listan med nytt datum. Hoppas jag fick tag i senaste versionen. Den hade hamnat långt, långt bak i denna aktiva tråd. 

    BIM-LISTA:
    Evelina; plussat 
    16/8 ca, Pinkfloweer, 11e försöket, andra barnet. Plussat
    24/8 Chilins, tredje försöket efter MA, innan dess ett utomkvedshavandeskap, första barnet. Plussat 
    3/9 dalarna91. 11e försöker. 1 tidigt missfall, 1 ma. Första barnet. 
    6/9 Sophiee92, 12e försöket, första barnet
    6/9 LJM91, 9e försöket, förmodligen haft ett tidigt missfall, första barnet 
    11/9 Rewner, 14e försöket, 1 tidigt missfall och 1 utomkvedshavandeskap, första barnet.
  • Rewner
    Chilins skrev 2022-08-30 15:16:21 följande:
    Håller tummarna för er alla nu när BIM närmar sig för flera Hjärta  du och jag har ju liknande historia Rewner så jag håller alla tummar för att den här gången blev din gång också 
    Tack Chilin! Ja, det vore ju sjukt häftigt om det en efter en skulle läggas till "plussat" på den listan. 

    När var det du hade ditt ultraljud?
  • Rewner

    Dalarna: Ja, man tänker väl att om man har hormoner nog för symtom så borde det ju också ge utslag på testet. Å andra sidan, någon gång slår det ju över och ger symtom och utslag på test, så det kan det ju ha gjort för dig.

    När jag var gravid första gången så var jag illamående till och från dagarna innan BIM så det är ju inte omöjligt att känna av något så tidigt. Testade dock inte förrän några dagar efter att illamåendet startat så kan inte säga hur utslaget hade varit om jag testat första dagen illamåendet kom.

  • Rewner

    Jag insåg precis att nästa ägglossning kommer antagligen när jag är iväg och jobbar. Surt om det blir så. Lite tacksam dock för att jag inte hade koll på det nu i helgen för då hade jag ju känt ännu större press och rädsla för att inte få till det. Håller nu tummarna lite extra mycket för att jag inte behöver oroa mig för ägglossningen på ett tag.

  • Rewner

    Dalarna: Jag blir borta fredag till söndag och ägglossningen bör komma på lördagen, så får vi till det precis innan och efter att jag kommit hem så är det ju inte omöjligt, men känns inte optimalt.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?